Nu sunt cel mai sexy blogger !

Nu, nu sunt ! Il las pe dom` doctor sa fie. A fost concursul pentru desemnarea celui mai sexy blogger. Va rugasem sa ma votatzi, ma certasem si cu niste baietzi pe alte bloguri, defapt ne-am balacarit putin, bla bla..

Toata lumea care ma tot vota m-a intrebat ce castig din concursul asta. Asta ma intrebam si eu, ce naiba castig ?? Faima ? Vizitatori pe blog ?

E deja data de 13 si inca se pot da voturi. Domnu` doctor are mult mai multe voturi decat mine si-l felicit pentru asta si, in special, pentru blogul lui despre medicina ! E chiar un blog original pe care vi-l recomand, daca sunteti interesati, pasionati sau daca aveti probleme de .. medicina !

OLiX

Sunt OLiX :) Atunci cand nu postez pe blog ma auzi la radio sau ma vezi pe instagram!

6 Comments

  1. tot mister blog iti ramane numele! :)
    oricum, ai facut performanta. congrats!

  2. Lasă nenea, e mai bine aşa, celebritatea ucide lent. Ştii bine că doctorii au mult mai mult sex-apeal decît IT-iştii :D

  3. da …. :((((

  4. Felicitari si tie, ai fost un adversar pe cinste :)

  5. Nu fi trist. Sa zicem ca a castigat la sutimi :) blogurile sunt asemenatoare (Disease – ca aspect nu ca informatie :)) amandoua au PR 2 si amandoua au continut original. Cred ca asta va face pe amandoi blogeri, nu neaparat sexy, dar unii care se tin de treaba ;)

  6. Nu-s trist, faceam putoin haz de necaz ;) Ai dreptate in ce spus si e haios ca tema asta folosita de mine o mai folosesc o gramada de alte bloguri .. da` nu-i asta o problema ;) It’s just fun !

    Thanks :) Ne tinem de treaba ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *