Top

Decat cu ambulantza..

AmbulantzaCititi in Cotidianul de vineri ca “Un pacient din Mehedinti a murit dupa ce Salvarea a simulat ca se duce la caz.”

Cum adica ambulantza a simulat ???

Copy/paste din ziar: Ancheta demarata la Ambulanta Baia de Arama, dupa decesul unui pacient, saptamina trecuta, la care se presupusese ca salvarea nu a ajuns din cauza zapezii, s-a finalizat cu decizia de desfacere a contractelor de munca ale celor doi angajati, care in realitate nici nu iesisera din curtea unitatii. „Echipajul a mimat plecarea la caz. A mers zece metri, apoi s-a intors, a mai mers cinci metri. De fapt, au asteptat sa vina schimbul. Echipajul care a venit i-a gasit linga salvare. La ora 7.30 a sosit o Dacie, dar pacientul era mort. Adica o Dacie a putut infrunta zapada, ambulanta, nu“, a povestit Raed Arafat, subsecretar de stat in Ministerul Sanatatii, responsabil cu medicina de urgenta. Gata cu copy/paste :P

Va imaginati cum e asta?? Pai cum dreq sa te bazezi pe ambulantza ?? Nu mai bine duci pacientul cu taxiul la spital?? Incredibil in ce romanie trami !

Written by: OLiX

Sunt OLiX :)

Latest comments

 • Adrian O. 10 January 2008, 23:34

  E incredibil! Pe langa faptul ca deja politia iti spune “prinde hotul si adu-l la noi, ca ne ocupam noi de el si il interogam”, acum vine faza cu ambulanta…Pe cand si cu pompierii care o sa iti spuna sa te p**i pe foc??

 • Miriam 10 January 2008, 23:35

  le pasa la aia de viata unui om? Aiurea! Niste nemernici!

 • Miriam 10 January 2008, 23:37

  revin…eu nu le desfaceam doar contractul de munca ii trimiteam in judecata cu acuzatia “omor din culpa” si premeditare ca nu s-au dus. Un proces din asta ar lipsi si le-ar trece la idiotii aia cheful sa nu mearga la pacienti.

 • wassup 11 January 2008, 01:18

  Mda, e romania adica.. :( cum spunea si Adrian O. “Pe langa faptul ca deja politia iti spune “prinde hotul si adu-l la noi, ca ne ocupam noi de el si il interogam”, acum vine faza cu ambulanta” .. trist dar adevarat :(

Post a comment