Top

Muzica de la metrou

Dupa ce de sarbatori ne-au innebunit cu muzica de craciun, colinde si alte alea, angajatzii de la Metrorex s-au gandit sa puna acum si altfel de muzica, probabil, pentru a face mai placuta asteptarea metroului..

Va intrebati ce muzica se aude in zilele astea la metrou? Muzica indiana ! Da, ati auzit bine ! Muzica cu fluierici, tobe si tot felu’ de instrumente interesante :)

N-am nimic cu muzica asta, dar macar de s-ar auzi bine, dar se aude la fel de urat si de distorsionat ca si anunturile alea in care ni se dau tot felu’ de sfaturi de bun simt pentru o mai buna convietuire la metrou :)

Play !

Written by: OLiX

Sunt OLiX :) Atunci cand nu postez pe blog ma auzi la radio sau ma vezi pe instagram!

Latest comments

 • samurai 9 January 2008, 16:51

  daca ma intalnesc vreodata cu stefan hrusca sau alta dintre vocile ascultate ani in sir la metrou de sarbatori le sparg fata.
  il urasc pe stefan hrusca. si pe madam suciu aia sau cum dracu o cheama…

 • miki 9 January 2008, 21:24

  indiana?!?! :))) sunt convinsa ca este rezultatul unui brainstorming care le-a dezvaluit preferintele romanilor in materie de muzica ascultata la metrou!

  samurai
  narcisa suciu e din alta categorie!!!! :((

 • danmesser 9 January 2008, 21:32

  Deci au ales varianta tranziţiei soft. Urmeaza, prin februarie, muzica turcească după care, taman cînd fac ochi ghiocelu’ şi garofiţa, or să bage manele :)

 • miki 9 January 2008, 21:52

  l-a turmentat muzica, saracutzu… :))

Post a comment