cryptocurrency market euro machine learning cryptocurrency prediction euro crypto coin investment token

Muzica de la metrou

Dupa ce de sarbatori ne-au innebunit cu muzica de craciun, colinde si alte alea, angajatzii de la Metrorex s-au gandit sa puna acum si altfel de muzica, probabil, pentru a face mai placuta asteptarea metroului..

Va intrebati ce muzica se aude in zilele astea la metrou? Muzica indiana ! Da, ati auzit bine ! Muzica cu fluierici, tobe si tot felu’ de instrumente interesante :)

N-am nimic cu muzica asta, dar macar de s-ar auzi bine, dar se aude la fel de urat si de distorsionat ca si anunturile alea in care ni se dau tot felu’ de sfaturi de bun simt pentru o mai buna convietuire la metrou :)

Play !

OLiX

Sunt OLiX :) Atunci cand nu postez pe blog ma auzi la radio sau ma vezi pe instagram!

6 Comments

 1. samurai says:

  daca ma intalnesc vreodata cu stefan hrusca sau alta dintre vocile ascultate ani in sir la metrou de sarbatori le sparg fata.
  il urasc pe stefan hrusca. si pe madam suciu aia sau cum dracu o cheama…

 2. indiana?!?! :))) sunt convinsa ca este rezultatul unui brainstorming care le-a dezvaluit preferintele romanilor in materie de muzica ascultata la metrou!

  samurai
  narcisa suciu e din alta categorie!!!! :((

 3. Deci au ales varianta tranziţiei soft. Urmeaza, prin februarie, muzica turcească după care, taman cînd fac ochi ghiocelu’ şi garofiţa, or să bage manele :)

 4. yeap :) indiana :)) suna ca aia care canta prin oras la instrumentele lor :)

  insemnarea asta am scris-o de pe mobil chiar din metrou si mai vroiam sa spun ca, la Victoriei, au ajuns 2 metrouri in acelasi timp, toata lumea se imbulzea pe scara rulanta care urca, iar un cretin si dobitoc incerca sa coboare pe acea scara ca sa ajunga la unul din cele 2 metrouri care erau in statie.

  Baiatul a pierdut si metroul si si-a primit si o gramada de injuraturi de la toti cei care urcau :))

 5. @danmesser sper sa nu ajunga la manele ca ii dau in judecata :))

 6. l-a turmentat muzica, saracutzu… :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *