Top

Amenda 60.000 ca au facut misto de Vatican

CNA din Slovacia a amendat o televiziune cu 60.000 de euro, pentru că a ironizat sfaturile date de Vatican şoferilor

Consiliul Naţional al Audio-Vizualului din Slovacia a dat o amendă de 60.000 de euro unui post de televiziune, care a ironizat sfaturile date de Vatican şoferilor.

Canalul a fost sancţionat pentru o emisiune-pamflet difuzată anul trecut, în care constata ironic că Vaticanul are doar doi kilometri de drumuri şi că pe respectivele şosele ultimul accident de circulaţie s-a produs cu jumătate de an în urmă.

Jurnaliştii au fost acuzaţi de lipsă de obiectivitate, dar şi că au şocat o mare parte dintre telespectatori, pentru că au luat în derâdere sfaturile Bisericii.

Vaticanul a dat publicităţii Ghidul Pastoral de conduită la volan, în vara anului trecut. Îndrumarul conţine cele 10 porunci pe care trebuie să le respecte bunul creştin atunci când se suie la volan. Biserica Catolică condamnă aşa-numita beţie a drumului, care stimulează comportamentul primitiv, marcat de lipsă de politeţe, brutalitate verbală, viteza excesivă şi pierderea simţului responsabilităţii.

Sursa: Realitatea TV

Tare, nu ? La noi daca zici ca e emisiune de pamflet poti sa faci misto de orice si de oricine si nu se supara nimeni, nici macar Jiji Becali :))

Written by: OLiX

Sunt OLiX :) Atunci cand nu postez pe blog ma auzi la radio sau ma vezi pe instagram!

Latest comments

 • Adrian O. 9 January 2008, 21:28

  Fara a minimiza catusi de putin importanta sfaturilor date, consider ca masura nu a fost conforma cu fapta. Adica…”let the punishment fit the crime”, nu reactionam disproportionat. Cred (din ce am citit aici) ca a fost ironizat acest demers al bisericii (care nu isi are locul, intr-adevar), si nu biserica in sine ca institutie.

 • Marius Cioane 9 January 2008, 21:37

  Sper sa nu avem si noi parte de astfel de “nebunii” in anii urmatori. Asta e cu adevarat cea mai stupida decizie de care am auzit vreodata…

 • Catarama 9 January 2008, 21:46

  luxxx asa………….. poate primim amenzi si pt ras in public :))))

 • JimmY 9 January 2008, 21:53

  Se mai intampla! =))

Post a comment