Leapsa cu cartea

Primisem in concediu leapsa asta si, pentru ca atunci nu aveam nicio carte prin imprejurimi, am zis ca rezolv leapsa cand ajung acasa.

Asadar, trebuie sa:

1. gasesc o carte. Avand in vedere ca in casa am doar 2 carti (Ghidul Nesimtitului si Fara Cap si Fara Coada de Mihai Gainusa) o aleg pe cea mai recenta

2. sa o deschid la pagina 123. done !

3. sa gasesc a 5-a propozitie/fraza. done!

4. sa postez pe blog urmatoarele 4 fraze din carte. Ia sa vedem:

Bicicleta era prinsa pe portbagajul unei dube care dadea cu spatele. Marean ramane singur pe lume, deoarece fratii il reneaga, facandu-l vinovat de dezastru. Ei pierd toata averea la cazinou, iar Marean e obligat sa dispara, deoarece tatal micutului don Adriano, micul infractor, e foarte suparat ca fiul sau a fost intrerupt din jaf si vrea sa se razbune pe familia lui Marean. Ce sa se mai razbune, ca toti sunt saraci lipiti si dezbinati.

5. sa nu indraznesc să scotocesc prin rafturi după cartea aceea foarte deosebită sau “intelectuală”. n-am facut asta.

6. ar trebui sa dau leapsa mai departe la 6 prieteni. Ia sa vedem :)

Leapsa merge mai departe catre Vulpita, Nashu Mare, Motanes, Alexandra Lexis si Adrian O. :) Enjoy it !

OLiX

Sunt OLiX :) Atunci cand nu postez pe blog ma auzi la radio sau ma vezi pe instagram!

7 Comments

 1. Multumesc de leapsa. Ajung acasa de la birou si promit sa scot “a dintai carte din fata” pe care o vad si sa pun fraza.

 2. RainyDay says:

  Ai citit cartea toata macar? :lol:

 3. nope. Carmen o citeste acum, eu dupa :)

 4. Omu' cu cartea:-) says:

  Te rog spune-mi ca ai doar 2 carti in casa pt ca abia te-ai mutat si nu ai avut timp sa aduci biblioteca. Daca nu e asa ma gandesc ca o explicatie pt care vreau sa aud numai muzica la radio e si pt ca o parte din cei care lucreaza acolo au doar 2 carti in casa . Aia a lui Gainusa era primita cadou :-) Scuze pt rautatile gratuite ,dar sinceritatea ta m-a dezarmat ! Revin la sentimente mai bune: ai timp suficient sa citesti.Esti la inceputul carierei ! Let Me… Entertain’ Uuuuuuu!!!

 5. Eu m-am executat deja. Nici n-a durut, dar a durat un pic…

 6. @motanes am vazut ;) great :D
  @Omu` cu cartea :P Aia a lui Gainusa e chiar cumparata pentru ca-l respect pe Mihai. Biblioteca aveam la Timisoara si e clar ca nu am adus-o aici. Prea multe carti n-am citit la viata mea, mai ales ca nici prea mult timp liber n-am. Legat de radio, nu trebuie sa fii un geniu ca sa faci animatie de calitate :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *