die zukunft der kryptowährung buy cheap cryptocurrency what cryptocurrency to invest in cryptocurrency design welche kryptowährung 2021

Intampinarea

Am ajuns in Bucuresti. Am coborat din tren si ne-am asezat pe o bancutza ca sa facem comanda la un taxi. Prima companie nu raspundea la telefon, dar a 2-a a fost prompta si ne-a trimis o masina in 2 minute.

Ia ghiciti voi cine ne asteapta la iesirea din gara?? Ne astepta .. un taximetrist hotz/tzigan cu zeci de lei noi / kilometru care vroia sa ne invite la o cursa cu el. Eu l-am refuzat politicos, el a continuat spunandu-ne ca la ora asta nu mai circula transportul in comun. Carmen nu s-a potolit si i-a spus “stati linistit, am facut comanda”. Mamaaa, la auzirea acestor cuvinte, taximetristul nostru s-a enervat tare de tot si a inceput sa-si bage si sa-si scoata tot felu` de organe carnoase “pai cum sa stau linistit ma, bagami-as…. f**** p***” etc.

Intelegeti voi :)) Da, asta e un semn ca ne-am intors in Bucuresti. Taxiul nostru serios, de la compania serioasa apelata, ne astepta, i-a refuzat pe altii care nu facusera comanda si ne-a luat pe noi pana acasa.

Mamam mama cata zapada mai e in Bucurestiu asta :(

OLiX

Sunt OLiX :) Atunci cand nu postez pe blog ma auzi la radio sau ma vezi pe instagram!

4 Comments

  1. Tipic taximetristilor din marile orase din Romania. Te cred de la tara si vor sa scoata si ultimul ban de pe tine!

  2. dap. tipic jegosilor care stau in gari si asteapta prostii sa le pica-n plasa

  3. Eu am patit-o mai rau: trebuia sa plec in Uk si m-am dus dupa viza, iar de la gara nici un taxi nu m-a dus la ambasada, cica era prea aproape:)
    Asa ca s-a oferit un semi-taximetrist sa ma duca: nu era masina de taxi, era un particular oarecare, care statea acolo si facea bani de la fraieri. Ca mine. Bani pentru care nu am primit nici chitanta/bon.

  4. uuups :( nasol rau

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *