Top

Intampinarea

Am ajuns in Bucuresti. Am coborat din tren si ne-am asezat pe o bancutza ca sa facem comanda la un taxi. Prima companie nu raspundea la telefon, dar a 2-a a fost prompta si ne-a trimis o masina in 2 minute.

Ia ghiciti voi cine ne asteapta la iesirea din gara?? Ne astepta .. un taximetrist hotz/tzigan cu zeci de lei noi / kilometru care vroia sa ne invite la o cursa cu el. Eu l-am refuzat politicos, el a continuat spunandu-ne ca la ora asta nu mai circula transportul in comun. Carmen nu s-a potolit si i-a spus “stati linistit, am facut comanda”. Mamaaa, la auzirea acestor cuvinte, taximetristul nostru s-a enervat tare de tot si a inceput sa-si bage si sa-si scoata tot felu` de organe carnoase “pai cum sa stau linistit ma, bagami-as…. f**** p***” etc.

Intelegeti voi :)) Da, asta e un semn ca ne-am intors in Bucuresti. Taxiul nostru serios, de la compania serioasa apelata, ne astepta, i-a refuzat pe altii care nu facusera comanda si ne-a luat pe noi pana acasa.

Mamam mama cata zapada mai e in Bucurestiu asta :(

Written by: OLiX

Sunt OLiX :) Atunci cand nu postez pe blog ma auzi la radio sau ma vezi pe instagram!

Latest comments

  • JimmY 7 January 2008, 11:09

    Tipic taximetristilor din marile orase din Romania. Te cred de la tara si vor sa scoata si ultimul ban de pe tine!

  • Adrian O. 7 January 2008, 14:01

    Eu am patit-o mai rau: trebuia sa plec in Uk si m-am dus dupa viza, iar de la gara nici un taxi nu m-a dus la ambasada, cica era prea aproape:)
    Asa ca s-a oferit un semi-taximetrist sa ma duca: nu era masina de taxi, era un particular oarecare, care statea acolo si facea bani de la fraieri. Ca mine. Bani pentru care nu am primit nici chitanta/bon.

Post a comment