cryptocurrency canada gsx crypto best cryptocurrency training cryptocurrency addon digitale währung pi mining von kryptowährungen

Frrriiggg

FrrriiigE ultima zi de concediu.. in strainatate. Stiti ce a fost nasol la concediul asta, totusi? Ca din cauza frigului n-am reusit sa facem mai nimic. N-am reusit sa vizitam mai nimic, orasele le-am vazut mai mult din masina, samd ..

In momentul asta in Viena sunt -6 grade, iar maxima de azi e de -3 :(((( In Timisoara situatia e cam aceeasi, -6 acum, iar maxima e de -4. In Bucuresti sunt -11 grade acum, iar “maxima” de azi .. -13 ?? Adica mai frig decat acum.

Cred ca o sa innebunesc de frig cand ma intorc in Romania :((

OLiX

Sunt OLiX :) Atunci cand nu postez pe blog ma auzi la radio sau ma vezi pe instagram!

10 Comments

 1. wassup says:

  mai bine ramai acolo .. :)) kiddin` :D

 2. Ultima zi de concediu e intotdeauna nasoala. Mai ales cand te intorci la un frig din asta…

 3. Alex says:

  la ora 15 in timisoara erau -8 grade…. :D

 4. Ultima zi de concediu e nasoala daca nu iti place locul de munca. Daca e ok ce lucrezi iti va face chiar placere sa te intorci din concediu si sa faci ceva folositor.

 5. Doar maine e Boboteaza si de gerul bobotezii cred ca ai auzit asa ca….

 6. Miriam says:

  ce mi-e frigul…dar uite ce polei…Bine ca ati ajuns acasa!

 7. Mie-mi place jobul meu, asa ca ma bucur oarecum ca revin la job.. Sper sa fie ok cu zapada si cu toate nebuniile din Bucuresti.

  Momentan sunt la Timisoara, pana maine la ora 16 cand plec spre Bucuresti. Aici e frig rau de tot, gheatza pe job, samd :( Dar e bine ca sunt acasa.

 8. @Mihai: de acord cu tine, si mie imi place jobul meu si astept sa ma intorc la job (de luni), spuneam doar ca “regimul” de viata e diferit in concediu fata de job, si adaptarea e dificila. Cel putin “ultima noapte de concediu, intaia zi de job” :)
  @olix: drum bun sa ai catre Bucuresti. Si, ai dreptate: e bine acasa!

 9. @Adrian O am inteles ideea ta si punctul tau de vedere, dar poate ca pentru mine stau altfel lucrurile…poate din cauza ca sunt mai tanar ?

 10. samurai says:

  5 ianuarie 2008 a fost ziua cand raceala m-a doborat in viena…aveam sa ajung pe 6 ianuarie, dimineata, acasa, si sa zac in pat sau in apropierea acestuia pana miercuri dimineatza cand m-am tarat la munca. nici acum nu mi-am revenit. oricum, frumos oras. e taaaaaaare, taaaaare departe de noi ieuropa asta…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *