Top

Zapada in Romania

De cateva zile sunt plecat din tzara si habar n-am ce se intampla prin tzara.. Ne nu prea am, decat odata la cateva zile asa ca, am aflat doar prin telefon ca acasa e mega zapada si ca in Bucuresti, la fel, e zapada mare de tot..

Azi am descoperit pe blogul lui Piticu un video in care am vazut cat de mare e zapada si mai doua posturi (unu, doi si trei) in care vedem zapada, zapada si numai zapada !!

Intr-un fel ma bucur ca nu-s in Romania ca altfel injuram rau de tot iarna asta, ca ma udam la picioare si inghetzam/transpiram plimbandu-ma prin oras..

Sambata seara, totusi, revin in Timisoara si duminica pe dupa-masa plec spre Bucuresti. Damn it ! De luni revin si la job !

Written by: OLiX

Sunt OLiX :)

Latest comments

 • Piticu21 4 January 2008, 02:10

  las ca e bine, pierzi distractia iernii pana vii tu, dar e bine, deja se fac strazile negre

  ah auzi ca de duminica ninge iar :P

 • RainyDay 4 January 2008, 13:14

  Poate vrei sa iti povestesc cum e traficul prin Bucuresti, ca poate ai uitat de cand bantui prin tarile alea straine si plicticos de civilizate. :)) A nu, nu vrei? Ok, atunci ma rezum la a reitera sfatul pe care ti-l dadeam acum ceva vreme: NU iti lua masina!!! De ce? Pai ieri, spre exemplu, in afara de faptul ca nu mai stiam care e a noastra pt ca nu o distingeam de sub un munte de zapada, dupa ce ne-a luat cam jumate de ora sa o curatam si sa o facem neagra la loc…am petrcut cam 45 de minute pe un drum care de obicei se parcurge in 2 minute. A, am uitat sa mentionez ca a trebuit sa impingem masina, asta pt ca nu aveam shenile. :))

 • danmesser 4 January 2008, 16:36

  Taxi, duminică seara? Din Gara de Nord? :) Cînd se întoarce acasă jumătate de Bucureşti??? Ţi-au luat minţile străinătăţurile? :)
  Eu zic să încerci să te readaptezi încet-încet la realităţile din care ai plecat, să nu fie şocul prea mare :)

Post a comment