Top

Ziua 3 de concediu in Germania

[Post scris din data de 30 decembrie 2007 de pe mobil din masina] Ce-am facut azi? Ne-am trezit greu, ca era cam frig in casa in care stateam, ne-am refacut bagajele cu lucrurile esentiale pentru Dusseldorf.

La plecarea din Weinheim ne-am oprit la Subway, un fel de restaurant/fast-food unde am mancat niste super-sandwishuri. Sandwishurile ti le faceau baietii pe loc, unul iti punea carnea si branza pe painea aleasa de tine (aveai la alegere vreo 5 feluri de paine), apoi punea 2 minute sandwishul intr-un cuptor. Din cuptor, colegul lui in scotea si iti punea salate, castraveti, rosii, peperoni si sos (eu am ales mustar cu miere !! care a fost chiar foarte bun). Ziceai si daca vroiai suc sau nu si daca vroiai, pt un euro si ceva primeai paharul gol pe care ti-l puteai reumple de cate ori vroiai. Eu abia am reusit sa-l beau si asa, nu stiu cine era in stare sa si-l umple de mai multe ori.. In fine, sandwishul a iesit la vreo 7-8eur, dar si-a meritat toti banii !

Acum e ora 17 si ceva. Suntem pe autostrada si ne apropiem de Dusseldorf. Pe autostrada, am vazut, din pacate, si un accident, pe partea opusa. Pe partea noastra, totusi, era o coada de 5km, dar totusi se circula, din cauza curiosilor care incetineau sa vada accidentul. Erau vreo 15-20 de masini busite, ambulante, televiziuni si un elicopter care supraveghea ce se intampla.
In rest vremea e cam urata, ploua putin si autostrada e cam aglomerata, dar totusi se circula in parametri normali.

Colegul meu, Dan Marcu, e deja de 2 zile in Dusseldorf si e suparat ca nu merge wi-fi-ul la hotelul unde e el cazat. In seara asta cred ca ne intalnim cu el si poate si cu ceilalti romani pe care-i stiam si iesim pe undeva la un suc/o bere ceva..

Written by: OLiX

Sunt OLiX :) Atunci cand nu postez pe blog ma auzi la radio sau ma vezi pe instagram!

Latest comments

Post a comment