Top

Stau prost cu memoria

De la o vreme am observant ca stau destul de prost cu memoria si chiar nu stiu ce sa fac, sa iau pastile, sa .. ce ??

De obicei la job, cand unii colegi ma roaga sa-I ajut cu tot felul de chestii si eu, daca nu-i pot ajuta pe moment, ii rog sa-mi trimita un mail si atunci e ok, daca am treaba aia pe mail, scrisa acolo, sigur o rezolv. In birou, am un fisier pe care-l listez si-l pun la avizier odata la 2-3 zile, care este defapt un “to do list” ca sa stim ce si cum avem de facut..

Din Timisoara sunt plecat de aproape 2 ani, iar astazi am patit o chestier total ciudata – nu am recunoscut 3 persoane !!

Prima data eram in mall cu Cristi si ne intalnim cu tip. Cristi imi spusese ca ne vom intalni cu el, mi-a spus numele lui, iar numele imi parea cunoscut. A aparut, fatza lui imi parea cunoscuta, dar sincer nu mai stiam daca ne cunoastem sau nu, asa ca, atunci cand am dat mana cu el am zis “Oliver”, el s-a uitat la mine ciudat si a inceput sa rada, iar eu zic “aaa, ne stiiiim, ce bou sunt )))”.

La nici macar 10 minute dupa faza asta, mergem in Bamboo (magazinul cu chestii frumos-mirositoare) si acolo in timp ce ne uitam pe la chestii se baga un tip in seama cu noi si mi s-a parut ca-l cunoaste pe Cristi. A dat mana cu el, au schimbat 2 vorbe si am dat si eu mana, ca cica asa era politicos. Ce am zis cand am dat mana? “Oliver” ), ca doar iti zici numele atunci cand cunosti o persoana noua. Noroc ca l-am zis eu mai in soapta sau era galagie pe acolo ca altfel iar ma faceam de ras ) Peste 2 minute, tipul respective vine langa mine si-mi spune ca si el trebuie sa-si faca cumparaturi, pentru casa, pentru brad, blab la .. Chiar daca mi se parea ca nu-l cunosc, am zis sa fiu politicos si port discutia frumos.. Din cand in cand ma uitam la fatza lui si parca mi se parea din ce in ce mai cunoscut. Dupa ce a plecat de langa mine, il intreb pe Cristi „ba, asta era …?” si Cristi-mi raspunde foarte senin „abia acum ti-ai dat seama? )”.. Tipul respectiv imi fusese coleg in clasele 5-7 :G

Acum cateva ore, era cum Cata & Liz intr-un baruletz foarte dragutz (D`arc) si la un moment dat se apropie un tip de mine si zice „Oli, ce faci ma ?”, ma uitam la el si incercam sa-mi dau seama cine e, dar l-am recunoscut in cateva secunde :D Era Alex, fostul meu coleg de liceu, pe care, daca nu l-as vedea aproape zilnic pe messenger, cu poza la avatar, nu l-as fi recunoscut nici daca-l priveam 10 minute.

In concluzie ma bucur ca am reusit sa revad atata lume pana acum, dar ma simt eu penibil in situatiile astea cand nu stiu cie vorbeste cu mine 

Am oare nevoie de lecitina ?

Written by: OLiX

Sunt OLiX :) Atunci cand nu postez pe blog ma auzi la radio sau ma vezi pe instagram!

Latest comments

 • Coral 26 December 2007, 12:26

  Lecitina, memo plus sau esti prea stresat :D

 • missing 26 December 2007, 13:32

  Oliver, ejti an’taia :)) … I’m the 1st guy. Indeed verry funny y0u are :)) :P see y0u la citro. DaNu

 • OLiX 26 December 2007, 13:44

  I need some lecitine, vb lui Coral ;))

 • Anonymous 26 December 2007, 13:59

  n-ai ma nevoie de lectitina!! (oricum, daca iei, pastreaza cateva pastile si pt mine, daca nu uiti!)

  acum serios vorbind, eu nu tin minte ABSOLUT nicio fatza de om pe care o vad pt prima oara. daca fac cunostinta cu cineva intr-o zi, si vad persoana respectiva a doua sau a treia zi, cu siguranta nu o sa o recunosc.
  ca sa nu mai zic ne multiplele stick-ere, remindere si semne cu pixul pe maini (care intotdeauna uit la ce se refereau)
  Rainy

Post a comment