Top

Papushea Oana la Carrefour

Acum vreo 2 saptamani, Oana Zavoranu, zisa si Querida, era in direct la 0TV si-si lauda la greu papushea ei. Despre asta va spuneam intr-un post scris chiar in acea seara.. aici.

Dar acum vin cu un mic update la “papushea” Oana. Ieri eram in Carrefour Orhideea. M-am dus pana la KFC si, in drum spre.. ce vad?? Papushea Oana ! :))

Erau 3 papushi mari cat un poster A2 si un afis cu Oana, pe care scria ca in acea seara urma sa fie lansarea oficiala a papushii si ca Oana se va afla personal acolo si va dea autografe.

Din pacate n-am fost sa vad cata lume s-a inghesuit sau nu la autografe, dar avand in vedere ca s-au vandut 200 de papushi in prima zi si ca pretul lor este de 180 de lei tind sa cred ca au fost destui cretini care s-au imbulzit pentru un autograf :G

Printre oamenii care misunau si ieri, dar si astazi prin Carrefrour erau si niste fetitze care erau imbracate cu niste tricouri inscriptionate cu siteul Queridei.

Cam asa aratau acele fete. Varsta maxima? 14 ani :))

Si stau acum si ma gandeam ce nu face romanul pentru bani?

Imi spunea un prieten ca si el, daca ar fi fost platit bine, ar fi purtat un astfel de tricou, dar si-ar fi scris si el pe tricou un text mai mare decat siteul “Oana Zavoranu ma plateste sa port acest tricou !”

Of of, Romania Romania, tzara de otevishti :(

Written by: OLiX

Sunt OLiX :) Atunci cand nu postez pe blog ma auzi la radio sau ma vezi pe instagram!

Latest comments

 • Alexandra Ghita aka Lexis 23 December 2007, 22:47

  chuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuckyyyyyy!!! :))

 • Alexandra Ghita aka Lexis 23 December 2007, 23:23
 • Schumi 23 December 2007, 23:02

  Eu as fi stat acolo, as fi luat o tarta din aia cu capsuni din carrefour si i-as fi aruncat-o in ochi mahalagioacei cand aparea.

 • Nashu_mare 23 December 2007, 23:54

  Cateva observatii:

  1. Schumi vrea bataie de la Pepe.
  2. Olix e gelos ca fetele nu purtau tricouri cu http://www.olix.ro. Dar lasa ca isi face el un tricou cu olix.ro si merge in Krystal cu el. :D

 • MeSSeR 24 December 2007, 04:16

  Dacă nu e şi gonflabilă tot degeaba :))

 • ana 24 December 2007, 10:07

  :)))
  dar ce site =))
  i-a facut pagina separata motanului!! :))))

 • OLiX 24 December 2007, 23:11

  Nashu Mare zice bineee :)))

Post a comment