Top

Vreau sa fiu vedeta !!

Am gasit articolul din Cotidianul unde apar salariile vedetelor. Am zis si in rubrica de silicoane ca Andreea Esca are vreo 40.000 de euro ! Am zis ok, Esca e vedeta suprema, dar nici celelalte vedete din televiziunile romanesti nu sunt mai prejos, cand vine vorba de salarii !

Mircea Radu si Dan Negru, vedetele masculine ale Antenei, 18.000, respectiv 20.000 de euro. Radu Moraru ar avea o leafa de 15.000 de euro, iar Sandra Stoicescu, de 28.000 de euro.

Virgil Iantu, prezentator de al carui nume se leaga emisiuni de succes precum „Vrei sa fii miliardar“, „Copiii spun lucruri trasnite“ si actuala „Te crezi mai destept decit un copil de clasa a cincea?“, al carui venit lunar e de 18-20.000 de euro. Andreea Raicu, fosta sa partenera de prezentare de la „Big Brother“, are o „cota“ ceva mai ridicata de cind prezinta emisiunea de rating „Megastar“. Iubita lui Tudor Chirila a ajuns sa cistige lunar aproape 30.000 de euro.

Adica Esca, din 2-3 salarii isi cumpara un apartament si eu daca vreau unul trebuie sa stau sa-l platesc 20 sau 30 de ani ??? Cum naiba vine asta ?? :((

Totusi, nu stiu de ce am impresia ca astea sunt doar niste speculatzii, nu cred ca vreo televiziune dezvaluie asa salariile vedetelor, dar.. cine stie.

Oricum, pentru banii astia … VREAU SA FIU VEDETAAA DE TELEVIZIUNE !!

Written by: OLiX

Sunt OLiX :) Atunci cand nu postez pe blog ma auzi la radio sau ma vezi pe instagram!

Latest comments

  • MeSSeR 23 December 2007, 15:45

    Băi nenea, pînă să devii vedetă de televiziune, măcar emiţi facturi pentru expoziţia asta de sigle Prima şi Kiss? :))

  • OLiX 23 December 2007, 17:47

    nope, nu emit facturi, dar am pus reclamele acolo pentru ca lucrez in ambele “institutii” si imi place ce fac acolo :)

  • MeSSeR 24 December 2007, 04:20

    vezi? de-aia n-o să devii vedetă… şi lor le place ceea ce fac în instituţiile respective dar nu prestează nimic fără chitanţă :)

Post a comment