Top

Iar am impresia ca e week-end :(

Da, da, da !! La naiba !! Astazi, toata ziua, am avut impresia ca e vineri.

  • M-am trezit, am deschis radioul (era 11:40), la KissFM era KissBlitz si ma asteptam ca Dan sa zica ceva despre emisiunea noastra de sambata, dar nu a zis. Atunci am realizat defapt ca azi e doar joi :(
  • Am iesit din casa, am deschis radioul pe ProFM Dance. Era deja ora 12 si ceva si stateam sa ma gandesc daca e sau nu cineva la radio, fiind deja week-end. Nu stiu de ce aveam chestia asta in cap, probabil era ceva legat de One (ca acolo ziua de vineri e libera, in mare parte) dar la 12 si cateva minute am auzit vocea tipei care facea emisiunea de la 8 la 12 si ceva si a fost ok, am ascultat-o pana am coborat din tramvai si m-am intalnit cu Rainy. Dar am ajuns, din nou, la concluzia ca azi e joi si nu vineri.
  • Ajung in birou, deschid streamul OneFM si vad acolo scris “Cristi Nitzu Live!” si ma gandeam eu “cum naiba apare scrisul cu Cristi Nitzu vineri, cand el are emisie doar pana joi??”, atunci am realizat din nou ca e doar joi :(

Da, viata mea e legata mult de muzica si de radio in general. Ascult foarte mult radio si muzica in general. Nu pot trai pe blank.

Au mai ramas 3 ore din ziua de vineri. Eu imi inchei ziua la birou si ma pregatesc sa plec spre casa. E trecut de ora 21 si stau sa ma gandesc ca maine va fi ultima mea zi de munca din acest an. Aaa .. ce bine suna asta !

Dimineatza ma duc la gara sa cumpar bilete pentru tren, schimb untimii bani in euro, pentru concediu, trec prin radio sa le urez Sarbatori Fericite colegilor de acolo si apoi, pe dupa-masa -> seara vin la job.

Sambata se intampla si ultima emisune (live) a noastra de la Kiss, vrem sa facem o emisiune cu muzica de craciun sau, mai bine zis, cu tenta de craciun si sa ne aducem si prietenii ca sa ne si distram putin, ca sa simtim ca suntem in ultima emisiune live.

Sambata cealalta o sa fie chiar ultima emisiune din acest an, va fi o emisiune inregistrata in care vrem sa punem 2 mixuri cu cele mai bune si mai misto piese de dans ale anului si o sa mai vorbim si noi printre ele, asa ca, sambata vom acea ceva de lucru sa si inregistram si sa pregatim aceasta emisiune.

Written by: OLiX

Sunt OLiX :) Atunci cand nu postez pe blog ma auzi la radio sau ma vezi pe instagram!

Latest comments

  • Rainy Day 20 December 2007, 22:59

    mai e o ora si e VINERI !! :))

Post a comment