Top

Best of 2007

Cei de la BeatFactor organizeaza o noua competitie !

Chiar daca aceasta se numeste simplu “Best of 2007” ea se refera, in mare parte, la chestiile de club :)

Poti intra si tu pe siteul BeatFactor si sa dai 3, 2 sau o singura stelutza Celui Mai Bun DJ Roman, Dj Strain, Celui Mai Bun Eveniment de Club, Celui Mai Bun Club din Romania, Celui Mai Bun Radio de Club, Celui Mai Bun Videoclip de Club, samd !

Ca sa poti vota, trebuie sa-ti faci un cont, dar asta nu dureaza mai mult de 2 minute. Bafta participantilor si spor voua la votat !

Written by: OLiX

Sunt OLiX :) Atunci cand nu postez pe blog ma auzi la radio sau ma vezi pe instagram!

Latest comments

 • Mc-Dj Freddy 19 December 2007, 11:43

  Interpretati acest mesaj ca un protest din partea tuturor dj’ilor din tara care nu intra in acest concurs.
  Intrebare: Numai cei de pe site sunt dj in tara asta sau este inca un interes (si in muzica e ca si in politica :-&) ca DOAR ei sa fie promovati a n’spea mia oara ?!
  Nu-i corect ! Mai sunt si alti dj in tara care i-ar bate la funduletz pe unii din nominalizati insa nu au avut norocul lui Eftimie de ex sa fie umflati artificial. (App de Eftimie, nu cu mult timp in urma am intalnit anumite persoane care taiau fragmente din mixuri de ale lui si la artisti il treceau pe el, multi luand drept pe bune ca piesa X ii apartine lui Eftimie, desi era doar un fragment dintr-u mix !!! O simpla cautare pe oDC “adrian eftimie” va confirma ceea ce am scris – foarte multe piese cu numele lui Eftimie, dar care nu-i apartin. Asta e publicul lui ?! La cati alti dj ati vazut treaba asta ?! Sunt niste intrebari la care cineva mai luminat il rog sa-mi raspunda, desi am raspunsul: Adrian Eftimie = one big FAKE)(poate chiar el / cei din spatele lui au gasit ca e interesant sa fie promovat si asa, exact ca un manelist)
  In final ma intreb ca si Vali Barbulescu, cat de “pe bune” sa fie oare concursul iar cei care voteaza chiar sa castige un premiu ?!
  Macar in muzica nu va mai bagati coada “ciuplindarilor” ! >:P

 • OLiX 19 December 2007, 11:52

  nu cred ca Eftimie sau cineva din spatele lui sa fi facut chestia asta.. poate fanii, sau nush ..

  Eftimie a avut parte de multa promovare datorita emisiunii sale de la KissFM si OneFM si datorita faptului ca merge in fiecare week-end in o gramada de cluburi prin tara, pentru ca e chemat acolo.

  La fel sunt si Vali Barbulescu, DJ Optick sau DJ Andy. Lucreaza/au lucrat la radiouri nationale si asa au ajuns sa fie cunoscuti de foarte multa lume.

  Nu poti da vina pe ei. Totusi promovarea lor este doar o parte din succesul lor. Fii sigur ca daca ei ar mixa nasol sau ar pune muzica proasta, sigur nu i-ar mai chema nimeni la niciun eveniment.

 • mc-dj freddy 19 December 2007, 13:28

  E drept si ce spui tu Olix si chiar nu vreau sa fac o polemica din chestia asta, insa in 99% dn cazuri cluburile cheama un dj ptr nume si nu pentru cum mixeaza sau pentru muzica pusa (crede-ma). Tocmai faptul ca lucreaza sau au lucrat la un post de radio national i-au ajutat foarte mult, insa asta nu inseamna ca sunt singurii dj care pot intra in concurs. Asta era “problema” mea.
  Cat despre programul unui dj pe care il face intr-o seara se pot spune multe. Nu e asa complicat sa-ti alegi 50-60 de piese/hituri pe care sa le mixezi intr-o locatie. Tot respectul ptr Vali Barbulescu, Dj Andy, Optick si ceilalti, insa repet intrebarea: Nu ti se pare ciudat ca DOAR in cazul lui Eftimie sunt foarte FOARTE foarte multe piese semnate “Adrian Eftimie” dar care nu-i apartin ?!

 • OLiX 19 December 2007, 13:48

  ba da e putin ciudat, dar nah, nu stiu, nu ma bag.

  da, ai dreptate, DJii sunt chematzi pentru numele lor dar si pentru cum isi fac setul, repet, daca ar pune muzica nasoala nu i-ar chema nimeni, chiar daca ar avea un nume cunoscut.

  totusi, legat de “problema” ta, sunt de acord cu tine, daca ar fi aparut DJii din tzara in lista respectiva, cu siguranta i-ar fi ajutat si pe ei putin si, clar, nu e greu sa alegi niste piese si sa-ti faci un set..

Post a comment