Top

De ce ?

De ce toata lumea-si face blog in ultima vreme ?? De ce toti care si-au facut blog in ultima vreme pun doar filmulete “funny” de pe youtube sau de pe trilulilu pe blogurile lor ? Sau copy/pasteuri la tot felul de alte chestii ..

Ii apreciez totusi pe cei care mai pun si cate un comentariu interesant/haios videiclipurilor de pe blog, dar cei care le pun pur si simplu ?? care-i scopul totusi ?

Un blog ar trebui sa fie un jurnal in care tu sa scrii chestii personale, pareri personale despre chestii, nu sa pui filmulete si poze “funny”..

Written by: OLiX

Sunt OLiX :) Atunci cand nu postez pe blog ma auzi la radio sau ma vezi pe instagram!

Latest comments

 • Nashu_mare 18 December 2007, 08:50

  Priveste partea pozitiva, acum astia de fac bloguri asa nu mai trimit mass-uri sau mailuri cu ppt-uri.

  De fapt ppt-urile au ramas. Trebuie sa gaseasca repede bloggerul o solutie si pentru asta.

 • alix 18 December 2007, 11:23

  pai si tu de ce pui astefel de filmuletze?

 • OLiX 18 December 2007, 11:26

  da, recunosc, am pus si eu astfel de filmulete, dar ele, procentual, sunt foarte putine fata de restul posturilor. am gasit in ultima vreme bloguri care contin doar astfel de flmulete, ceea ce mi se pare nasol..

 • Alex 18 December 2007, 15:57

  Eu unu nu stiu daca as avea ce pune pe blog pt ca nu e nimic interesant de spus :) … tu ai ce spune ai cu ce te lauda ca sa zic asa … ai ce povesti …

 • Alexandra Ghita aka Lexis 19 December 2007, 14:46

  intr-adevar, uneori e lipsa de inspiratie/intamplari de povestit. pozele funny si filmuletele sunt un mod de a zice “ia uite ce amuzant, am zambit. Zambeste si tu” sau ceva de genul…

 • Schumi 23 December 2007, 04:21

  N-am blog si nici n-am de gand sa-mi fac. Ce am de spus (banal, plictisitor, funny, interesant, whatever) prefer sa spun pe viu, ca sa-mi adaptez oarecum discursul in functie de auditoriu. Blogurile mi se par ca un fel de comunicare impersonala, ca si cum ai vorbi cu peretii, cu toata lumea si cu nimeni. Nu-mi place.

 • OLiX 23 December 2007, 12:10

  pai cand ai blog ai 2 posibilitati:

  sa scrii pentru tine, chestii personale, un fel de jurnal .. sau

  sa scrii pentru ceilalti, sa te adresezi publicului care te citeste..

  sau le poti combina pe amandoua, cam asta incerc sa fac eu..

Post a comment