Top

România sau Romînia ??

Prietenul Freddy ma rugase sa caut pe mersul trenurilor localitatea “Barlad”. Dau cautare si siteul imi spune ca aceasta localitate nu exista. Ok. Zic, hai sa fiu roman pe bune si sa caut “Bârlad”. Apas pe “cautare” si primesc iar` eroare.

Daca si la faza asta am primit eroare, m-am gandit pan` la urma ca poate cineva a uitat sa faca update si incerc ultima varianta posibila “Bîrlad”. Uraaa !! Vin si rezultatele !! :))

La faza asta mi-am adus aminte de ziaristii aia ipocriti care n-au reusit nici pana acum sa invete sa scrie cu î din a si continua sa scrie cu î in loc de â. Daca scriu asa, atunci sa nu mai scrie România ci Romînia !

Rusine romînilor !!

p.s. de acum cred ca, atunci cand ma voi referi la romani in sens negativ am sa-i scriu romînilor :))

Written by: OLiX

Sunt OLiX :) Atunci cand nu postez pe blog ma auzi la radio sau ma vezi pe instagram!

Latest comments

  • Miriam 15 December 2007, 21:41

    Denumiri de localitati si de persoane care au fost scrise cu Î inaint de schimbarea regulilor ortografice nu s/au modificat, asa k e indreptatit sa fie BÎRLAD şi nu BÂRLAD.

  • Freddy 16 December 2007, 06:20

    Miriam da-mi voie sa te contrazic ! Scrierea numelui orasului Barlad a fost modificata si ea. Imi pare rau ca nu am facut si poza la placutza din gara Bârlad si nu numai, dar te rog sa ma crezi pe cuvant. Este ora 06.20 si tocmai m-am intors de la Bârlad si nu de la Bîrlad :P

  • corina 22 November 2008, 23:08

    am gresit fratilor

Post a comment