Top

Manelistul de Romania

In aceasta seara am surprins, in tramvaiul 41, adevaratul manelist de Romania !

E tanar, munceste, are telefon cu mp3 si foloseste pungile din marile magazine ca sa-si care sculele cu care zugraveste, sapa si face tot felu` de munci ..

Ok, nu discutam despre ce munceste pentru ca, totusi, e bine ca munceste. Dar acum era seara. Baiatul nostru era cam rosu la fatza si dovada ca era pilit bine am avut-o atunci cand a fost singurul care dupa ce a coborat din tramvai a alunecat si cazut pe gheatza de pe jos. Era singurul !

In tramvai baiatul nostru a stat linistit cateva minute, dupa care, scoate telefonul din buzunar si dupa cateva secunde de cautari apasa “play” pe maneaua preferata.. O lasa cateva secunde sa cante, apoi schimba pe alta. La 2-3 metri de el, un alt baiat cu fatza de manelist, la fel de vopsit in cap si cu aceeasi fatza de dobitoc a inceput sa si fredoneze al doilea segment de manea.

Mai schimba baiatul 2-3 manele, eu ii mai fac 2 poze, il si filmez putin, dupa care ajungem la capatul liniei. Coboram cu totzii, iar el in spate undeva .. BUFF !! a cazut pe spate, alunecand pe gheatza. Cine l-a ajutat sa se ridice? Ceilalti manelisti din tramvai :) Bravo baietzi !

Written by: OLiX

Sunt OLiX :) Atunci cand nu postez pe blog ma auzi la radio sau ma vezi pe instagram!

Latest comments

 • Stimabilul Ady 15 December 2007, 10:44

  Foarte tare faza, dar totusi, ai avut curajul sa circuli cu tramvaiul 41, simbolul Bucurestiului?=))))

 • OLiX 15 December 2007, 10:53

  merg de 2 ori pe zi cu 41-le :))

 • Bogdan 15 December 2007, 21:34

  adevarat ca m-am urcat ieri in 41 dupa o lunga perioada de timp si parca m-as fi urcat intr-o alta lume decat cea in care eram obisnuit… Dar totusi, inseamna ca esti manelist daca iti cari sculele in punga? Las-o balta… daca avea punga fara niciun nume cum il catalogai?

 • Miriam 15 December 2007, 21:51

  ai auzit la stiri de aia care s-au batut pt k nevasta unuia a schimbat nush cum o manea? Se bat, frate, intre ei…E de groaza k nici taximetristii nu ma iarta de manele…bine k acum circul tot mai rar cu ei…k ne-am luat masina.

 • OLiX 15 December 2007, 21:57

  @bogdan era manelist pentru ca era cu telefonul in mana si urlau manelele de te dureau urechile :(

Post a comment