Top

Cronica Carcotasilor e ONLINE

In cazul in care nu stiati, Cronica Carcotasilor se vede si pe net, in cazul in care ati pierdut editia de miercurea asta, puteti vedea si varianta online aici:

Alte emisiuni din arhiva, gasiti pe trilulilu aici

Written by: OLiX

Sunt OLiX :) Atunci cand nu postez pe blog ma auzi la radio sau ma vezi pe instagram!

Latest comments

 • laura cu vaca 11 April 2009, 19:59

  Baietii mei preferati :)

 • margareta 14 March 2010, 16:31

  La multi ani ! mai dragilor si nu omiteti din “prelucrarile’noastre/voastre “PRESTATIA” d-lui doru parv de duminica . Are “savuroase” si multe “perle”.

 • Mihai 26 March 2010, 08:58

  Mult mai grave decat balbele vedetelor sau gerselile de exprimare ale lui EBA, sunt cele ale dascalimi care i-au invatat carte:
  -“Cum putem trai cu un salar de 4-5 milioane?”, “Anul trecut luam 15 milioane, acum iau 12!”, etc. La o1.07.2010 se implinesc 5(cinci)ani de cand a fost lansat leul nou si 3 ani si trei luni de cand milioanele au iesit din dirculatie.Domnii dascali iau leafa in roni (!),isi duc morovii intr-o “plasa” (care n-are gauri !) si cer milioane de la guvern!
  Vedetele “de pa sticla” ne spun ca
  tirul (!)-care transporta gateje dela
  Baicoi la Muiereasca – a rupt un pom si
  pompierii “se chinuie” sa-l taie cu
  “drujba” pe care scrie mare Husqvarna!
  Dascalimea protestatara ar face bine sa ia in serios responsabilitatea si datoria ce-i revine privind propria educatie si sa se “chinuie” sa foloseasca in mod corect (mai intai ei !)limba romana. EBA si ceilalti nu sunt decat rezultatul muncii lor. Cat priveste o salarizare decenta, pe masura performantelor, aici sunt de acord.

 • Munteanu Adrian 28 March 2010, 00:07

  Bai, manca-va-s!Sunteti smecheri?
  M-am chinuit sa va gasesc 3(trei ore)pe net.De cine va ascundeti, de sunteti asa greu de gasit? Am incercat sa va las un mesaj,da’ciuciu, gaseste-i,daca poti! Odata erati mai accesibili.Voi pierdeti in cazul meu.Acum ma tratez cu vin(1l)ptr.ca sunt racit de aia(aceea)am curaj sa va scriu asa. I like you.You are very good.I like to be part of your team.Bebelusele sunt grozave,unde le gasiti fratilor?

 • Munteanu Adrian 28 March 2010, 00:09

  Vreau raspuns of,of ,mai,mai.
  Orice ar fi multa ,multa bafta in continuare si tot ce va doriti

 • Grecu Elena-Mihaela 9 April 2010, 22:18

  Va rog sa revizionati emisiunea “Nora pt mama 4” din data de 09.aprilie.2010, editia de seara. Aveti destul material de procurat de acolo. :)). Va astept cu nerabdare emisiunea.

 • Mihaela 9 April 2010, 22:23

  Am uitat sa precizez un lucru: domnilor si domnisoarelor, daca voi urma Facultatea de Jurnalism, eu la voi vreau sa ajung!!

 • Popescu Corina 5 May 2010, 21:27

  Va iubesc ptr gazduirea celor 2 pisicutze in emisiunea voastra (din 5 mai 2010)! o fapta cu adevarat nobila!
  O iubitoare de animale!

 • maria 3 November 2010, 21:23

  unde pot sa va las si eu un mesaj …?

 • cami 14 September 2011, 19:59

  Salut cu multa bucurie aparitia lui Huidu din nou la Carcotasi!!! Cand atatea loaze de politicieni sau diverse “aparitii” care de care mai penibile ocupa ecranul televizorului, ar fi fost intr-adevar o mare pierdere sa nu-l mai vad pe Huidu!!! Toata admiratia echipei lui care l-a sustinut (si cred ca Gainusa mai ales), dar daca cineva merita asta , apoi el este Serban Huidu!!!

Post a comment