Top

Handbal: Victorie Romania in meciul cu Franta 34 -31

Nu prea le am eu cu sportul, dar totusi cica e de bine :)

Romania s-a calificat in semifinale dupa un meci mare, castigat in fata Frantei si a unei brigazi de arbitrii potrivnica, cu scorul de 34-31. În semifinale, sâmbătă, România va întâlni Rusia, într-o reeditare a finalei ediţiei precedente a CM, câştigată de Rusia la St Petersburg în 2005.

Dupa o prima repriza de cosmar, in care Franta, pe fondul ratarilor noastre, a condus jocul si s-a distantat la 6 goluri, fetele lui Tadici au revenit in repriza a doua si au egalat situatia.

Meciul a capatat apoi accente dramatice, niciuna dintre formatii nerenuntand la lupta. Impinsa de la spate de un public incins, de un portar, Nicolas, din nou in zi mare, dar si de niste arbitrii lituanieni care parca au jucat in albastru, echipa Frantei a condus in continuare ostilitatile si parea scapata in castigatoare. Dar romancele au tras cu dintii de meci, s-au aparat excelent si au avut in tanara Neagu o adevarata gura de tun, “pustoaica” de la Rulmentul terorizandu-le pe frantuzoaice cu aruncarile ei reusite.

Au urmat 4 reprize incredibile in prelungiri, unde Romania a jucat eroic, si chiar daca Nechita si galca au evoluat slab, Motogna, Neagu si pe final capitanul Steluta Luca si-au pastrat calmul si au reusit sa gestioneze finalul de meci, invingand dupa un meci care parca nu a avut final.

sursa: Prosport

Written by: OLiX

Sunt OLiX :) Atunci cand nu postez pe blog ma auzi la radio sau ma vezi pe instagram!

Latest comments

  • Andu 14 December 2007, 01:18

    34 – 31 :)

Post a comment