Top

Casa de bilete .. la bloc

Cum ar fi, atunci cand ajungi in casa, inainte sa intri in bloc sa trebuiasca sa platesti o taxa si un nene sa-ti taie chitantza? Vi se pare absurd, nu?

Eee, ia uitati-va aici la intamplarea asta :)

Un vasluian care a primit in instanta intreaga suprafata de teren de sub un bloc si din imprejurimi vrea sa-i oblige pe locatarii blocului sa-i plateasca o taxa de incalcare a proprietatii.

Odata cu aparitia legii de retrocedare a bunurilor imobile confiscate de comunisti, Alexandru Dinu Popovici a solicitat in instanta sa i se restituie pamantul din dealul Copoului din Vaslui, acolo unde odata a avut locuinta. Tribunalul Vaslui a respins initial hotararea de restituire in natura a terenului din cauza ca, intre timp, acolo s-a construit un bloc, dar Curtea de Apel a hotarat, definitiv si irevocabil, ca fostul proprietar sa-si intre in drepturi.

In total, i s-au restituit 1.400 mp desi, in fapt, in jurul blocului nu exista decat 220 mp. Pentru a se putea folosi de teren, Popovici a anuntat primaria ca va incepe imprejmuirea terenului, inclusiv la intrarea in blocul 31, si va institui o taxa de incalcare a proprietatii care, crede el, il va ajuta sa stranga o avere frumusica.

din Cancan

Tare, a? Romania RULZ ! :))

Written by: OLiX

Sunt OLiX :)

Latest comments

  • Freddy 8 December 2007, 16:29

    De ce nu sunt eu vecinul individului ?! Il faceam sa-mi dea el bani ca-i suport idiotenia si-mi face orasul de ras.

Post a comment