Top

Biscuiti cu .. cascaval ???

Aproape in fiecare dimineatza ori in statia de metrou de la Victoriei ori la Pipera am 5 lei pregatiti ca sa-mi cumpar un Nestea de piersici/fructe de padure/lamaie la 0.5l (3 lei) si un pachet de biscuiti ikram cu ciocolata/alune/sau ce o fi (2 lei)..

Dupa aglomeratia despre care va povesteam azi dimineatza, am ajuns si la Pipera unde dau buzna in chioscul din statia de metrou ca sa fiu primul la coada. Nestea aveam la birou, asa ca am zis sa-mi cumpar un pachet de biscuii ikram si un corn cu ciocolata.

Ma uit atent la pachetele cu biscuiti si vad ca au o culoare cam ciudata si nu erau nici cu ciocolata, nici cu alune si ma gandeam ca or fi cu alune .. Pun mana pe un pachet, il platesc, il bag in geanta si plec mai departe spre job.

Ajung in birou, pun laptopul pe masa, il pornesc, ma dezbrac, bla bla .. ma asez pe scaun, deschid pachetul de biscuiti si musc din primul.. SHOCK ! Erau SARATZI !!! Ma uit atent pe pachet, erau BISCUITI CU CASCAVAL !! WTF ???

Am avut chiar un mare soc, pentru ca papilele mele gustative se asteptau la ceva dulce si biscuitzii astia erau groaznici. Nici pana acum n-am reusit sa-i mananc pe totzi :(

Written by: OLiX

Sunt OLiX :) Atunci cand nu postez pe blog ma auzi la radio sau ma vezi pe instagram!

Latest comments

Post a comment