Top

Zi-le Tiestoooo !!

Sambata seara, dupa imbulzeaza de la bradul din centrul Bucurestiului si dupa emisiunea de la KissFM, ne-am suit cu totzii intr-un taxi si am plecat spre Polivalenta !

Am ajuns pe la 1:30, Tiesto cica punea muzica chiar de pe la ora 0:00. Sincer nu credeam ca ma va mai impresiona cu ceva acest concert, pentru ca eram deja cam satul de Tiesto, asta fiind deja al 4-lea sau al 5-lea concert cu el la care mergeam..

Totusi, cand am intrat in sala si am vazut ce lumini erau, cum se auze muzica si cat de happy era Tiesto, am inceput sa sar si sa ma zbengui pe acolo ! Sala Polivalenta era plina ca de obicei cu vreo 10.000 de oameni !

Tiesto a pus muzica, in special, de pe cel mai recent album al sau “Elements of life” si showul a fost impartit in mai multe parti, fiecare reprezentand cate un element al vietzii (gen: apa, foc, apamant..) !

Promit ca de acum ma abonez la Tiesto si voi merge si la viitoarele showuri ale sale !

Vreau neaparat sa spun ca toata echipa showului (lumini, artificii, samd) a fost echipa lui Tiesto, adusa de la el de acasa si show-ul, in general, a fost fooarte bine pregatit !

Pozele de mai sus sunt facute de colegul meu Dan Marcu, iar mai multe gasiti aici !

Bineee Tiestoooo !!

Written by: OLiX

Sunt OLiX :) Atunci cand nu postez pe blog ma auzi la radio sau ma vezi pe instagram!

Latest comments

Post a comment