Top

Penibili pe bani

Toti angajatii Primariei Vaslui, indiferent de sectorul unde lucreaza, primesc incepand de astazi spor pentru munca penibila. La fel ca maturatorii de la regia locala de salubritate, cei peste 100 de salariati primesc o bonificatie cuprinsa intre 10 si 30% din salariul de baza. Pentru simplul fapt ca angajatul, platit oricum din banii contribuabilului, sta la un birou sau la ghiseu si incaseaza impozitele locale, primeste in plus la leafa cel putin un milion de lei vechi.

Mai mult, functionarii publici de la primarie mai primesc si un spor de periclitate, de 10%, avand in vedere ca se expun oricand riscului sa fie batuti de vreun cetatean nemultumit.
Lista de bonificatii prevazute in Contractul Colectiv de Munca se continua cu alte procente semnificative: 10% spor de toxicitate pentru operatori xerox si centraliste telefonice si 10% spor de antena pentru cei care lucreaza pe langa antenele institutiei.

Articol cicat din ziarul Cancan :)) Foooarte tare !! N-as zice ca devenim penibili cu aceste sporuri, ci poate mai mult zic ca ne apropiem de standardele europene .. SAU ??!!

Written by: OLiX

Sunt OLiX :) Atunci cand nu postez pe blog ma auzi la radio sau ma vezi pe instagram!

Latest comments

  • Doru Oprişan 1 December 2007, 01:47

    Pai daca tot iau ei bani pentru ca isi asuma riscul unor batai… macar sa le primeasca, zic.. :)

  • OLiX 1 December 2007, 02:33

    daca sunt cuminti si se poarta frumos cu oamenii n-ar trebui sa ia nici bataie si nici sporul ala .. zic :))

Post a comment