Top

Nu suntem singurii !!

Va spuneam acum vreo 2 saptamanin ca am ramas fara apa calda, din cauza datoriilor blocului de vreo 30.000 de lei la Apa Nova..

Intre timp, la noi a venit proprietarul garsonierei si ne-a instalat un incalzitor instant de apa, care initial nu pornea din cauza presiunii mici a apei, dar ieri i-am dat de cap si l-am pornit ! E de bine mometan :)

Dar ce citesc azi in Cancan?? Parintii Elenei Udrea, debransati de RADET de la apa calda ! Saracii :(

Stiu prin ce trec, dar asta e Romania in care traim :( Cica “Din cauza catorva familii de rau-platnici, RADET a hotarat sa sisteze furnizarea apei calde in blocul C74 din cartierul Ghencea, unde locuiesc si parintii divei PD” :)) LOOL ! Suntem vecini :)) Noi stam in blocul C51 si noi aveam un anunt asemanator in bloc :))

“Cetatenilor care au reclamat lipsa apei calde li s-a explicat telefonic de la biroul de creante al regiei ca exista patru facturi restante in suma de 7.196,84 de lei, plus o penalizare de 1.653,04 de lei.” Cica totusi la ei nu sunt asa multi restantieri, mai mult se spune ca ar fi plecat administratorul cu banii de intretinere, dar asta e deja alta poveste :(

Pan` la urma ..noi sa fim sanatosi !

Written by: OLiX

Sunt OLiX :)

Latest comments

Post a comment