Top

Credite imobiliare cu avans zero

Au reaparut creditele imobiliare cu avans zero !!

copy/paste din ziarul Cancan

Pe viata. Imprumuturile fara avans pentru case pot fi platite in 40 de ani, pana la varsta pensionarii

In sfarsit, o veste buna pentru cei care vor sa-si cumpere o locuinta pe datorie: au aparut imprumuturile imobiliare fara avans. Vestea mai putin buna este ca aceste credite au dobanzi mai mari decat cele cu avans de 15-25%. Puteti obtine astfel de credite de la Raiffeisen Bank sau de la Banca Transilvania.

Fara bani de acasa

De la Raiffeisen puteti cere creditul “Casa Ta”, pe o perioada de pana la 40 de ani si un grad de indatorare (rata maxima) de pana la 70% din veniturile lunare. Pentru credite mai mici de 100.000 de euro nu trebuie sa incheiati asigurare de viata, ci doar una pentru locuinta cumparata. Banca nu va cere nici copie dupa cartea de munca. La creditele in franci elvetieni, dobanda este de 3,9%/an, la cele in lei- 5,5%/an, iar la cele in euro, de 6,65-9,5%, in functiie de dobanda aleasa (fixa ori variabila) sau destinatia creditului (cumparare/renovare locuinta sau achizitie teren). Pentru un credit tip “Casa Ta”, de 100.000 de euro pe 40 de ani, rata este de 716-771 euro pe luna. Si Banca Transilvania ofera credite fara avans, pe o perioada de 30 de ani, cu dobanda de 8,75%/an la creditele in euro. Rata la un astfel de imprumut este de circa 780 euro pe luna.

Birocratie redusa

BCR ofera creditul “Rezidential Extra/Super BCR” in lei si in valuta, pe maximum 30 de ani, cu avans de minimum 25% din suma solicitata. Banca da posibilitatea inlocuirii avansului cu o garantie imobiliara (teren, casa etc.) cu valoare cel putin egala cu 25% din credit. Nu trebuie sa aduceti nici copii dupa cartea de munca, daca aveti cu ce garanta creditul, iar adeverinta de venit poate fi inlocuita cu un extras de cont pe trei luni, daca va luati salariul pe card BCR.

gata cu copy/paste-ul

Acum zic eu ca rata e destul de mare, dar pan` la urma, daca ai banii astia, merita sa-i investesti intr-o casa !

Written by: OLiX

Sunt OLiX :) Atunci cand nu postez pe blog ma auzi la radio sau ma vezi pe instagram!

Latest comments

Post a comment