Top

ProFM Dance e aproape gata ! (updated)

ProFM Dance a updatat siteul si e gata sa intre pe post si cu animatie foarte curand ! Din surse neoficiale, la evenimentul cu Tiesto de sambata, vor aparea si primele bannere cu ProFM Dance :)

Oana Tache e una dintre viitoarele DJitze de la ProFM Dance si a pus niste informatii fierbintzi pe blogul ei :) Citeste aici blogul ei, iar mai jos o sa fac eu un mic copy/paste de la ea :)

asadar copy/paste

Ce ar mai fi de spus? A, da…Numai entertaineritze…Adik numai tipe la pupitru! Cristina iti face diminetzile dansabile de luni pana vineri de la 08 la 12 am, Ana-Maria te tine de vorba si te calmeaza cu multa muzica buna in drumul ce a devenit memorabil si interminabil din cauza aglomeratiei, de fiecare data cand pleci spre casa de la work, adik in intervalul orar 17-21 de luni pana joi; iar eu iti fac programul de week-end ca la carte- stiri despre vedetele tale preferate, noutati despre party-uri si dj si binenteles ce are ProFm Dance mai bun adik MUZICAAAAAAA!!!

Set-urile mai marilor nostrii colegi de la ProFM ce sunt deja ashi intr-ale platanelor ajung la tine dupa ora 21 in fiecare seara de luni pana duminica pentru ca deviza ProFm Dance pe langa “The beat of Bucharest!” este “Week-end incontinuu!”

gata cu copy/paste-ul

Sper sa nu aiba Oana probleme cu colegele ei de la P.R. ca a dat informatiile astea mai devreme, dar ii inteleg entuziasmul :D si eu eram la fel ;)

ProFM Dance va suna bine ! Let the comertz rule !

Update, de pe siteul ProTV copy/paste:

ProFM Dance va livra ascultătorilor săi emisiuni care îi vor ţine conectaţi la tot ceea ce este fresh în materie de muzică dance. În fiecare sâmbătă, se deliberează “who’s hot and who’s not” la “ProFM Dance Chart”, clasamentul unde beat-urile cele mai bune se iau la întrecere!

Iar în fiecare duminică, la “Dance Classics”, cei mai tari DJ şi producători îşi etalează creaţiile şi dezvăluie poveştile din spatele track-urilor de succes!

Echipa ProFM Dance este formată din DJ care şi-au câştigat un public fidel, alături de ProFM: “DJ Mike (Mihai Gurei), realizatorul emisiunii “Sofa Mix” se va “muta” la ProFM Dance cu emisiune cu tot. La fel se va întâmpla şi cu GreeP, DJ-ul care a creat “Groove Hour”, prima emisiune de clubbing din Constanţa, la ProFM. În plus, Ivan şi GreeG, DJ deja consacraţi pe frecvenţele ProFM, vor trasmite cele mai tari beat-uri ale momentului la ProFM Dance.”, a explicat Cetin Raşit. Noului post de radio i se vor mai alătura realizatori: “Lista DJ-ilor ProFM Dance nu s-a închis. Mai avem multe surprize.”, a adăugat Cetin.

END ! Ne vedem la Tiestooo :)

Written by: OLiX

Sunt OLiX :) Atunci cand nu postez pe blog ma auzi la radio sau ma vezi pe instagram!

Latest comments

 • Alexandra Simion 29 November 2007, 17:38

  Sa ii spun Oanei…sa nu ii spun..sa ii spun..nush da trb sa dai de baut ca sa nu ii zic de copy/paste :))) :P pup mah
  :*

 • OLiX 29 November 2007, 18:28

  spune-i !!

 • WanNaTake 30 November 2007, 02:41

  Sincere si calde salutari colegilor de breasla…:P:)) Multumim pentru urari si pentru vizitarea umilului blog!:P Imi pare bine de cunostiinta chiar si asa virtual :P! Maine seara, vineri, de la 17 la 21 “ruleaza” pe 89,5 fm, la PROFM Dance, prima editie “Party Guide” de care ma voi ocupa eu ca deh…Eu sunt responsabila cu nebunia de sfarsit de saptamana!Pe acelasi tronson orar ne intalnim si sambata si duminica! Inca ceva…Maine si poimaine ascultatorii nostrii pot castiga invitatii la TIESTO!!!10x again pt sustinere!

  P.S. Da, ne vedem la Tiesto! :P

 • OLiX 30 November 2007, 09:40

  te vom asculta cu placere ! bafta multa Wanna !

Post a comment