Top

Dan Diaconescu salariu de 100.000eur / luna !

Ia-uzi dom’le ce citesc azi in ziar, “Dan Diaconescu cea mai bine platita vedete de televiziune, 100.000 euro / luna” ! WOW ! Am trait s-o citesc si pe asta :))

Totusi cica “Intamplarea face insa ca leafa fabuloasa pe care acesta o are sa si-o ‘ofere’ lunar… singur. Doar nu degeaba este chiar el patronul postului de televiziune la care are emisiune in fiecare noapte.”

Diaconescu zice ca vrea sa vanda 20% din televiziune unor investitori, petru ca vrea sa o listeze la bursa (LOOOOL) si mai zice ca “Singurul lucru pe care vreau sa-l precizez insa e ca mie nu imi va stabili nimeni salariul, deoarece voi ramane actionar majoritar. Deci mi-l decid singur. Oricum, 60.000 de euro e cam putin. Acum castig mult mai mult lunar si voi ramane si dupa vanzare cu aceeasi leafa” :))

Deci omu-si decide singur salariul, dar totusi .. eu ma intreb de unde castiga el atatia bani cu 0TV-ul?? Ca publicitate nu are chiar atat de multa si .. firmele care-si fac publicitate pe 0TV.. nu le vad platind prea multi bani pentru difuzarea unui spot ..

Totusi, Diaconescu e singurul patron de televiziue care e si vedeta propsiului post, nu?? Ce ar fi sa se apuce si Sarbu sau Vantu de facut emisiuni?? Sau poate Felix de la antele ??

Cred ca astia l-ar intrece pe DDD la salariu in cazul asta :) Asa ca.. fiind singurul patron/vedeta de televiziune .. E NORMAL SA FIE ASA, NU VA MAI MIRATI ATAT :))

Written by: OLiX

Sunt OLiX :) Atunci cand nu postez pe blog ma auzi la radio sau ma vezi pe instagram!

Latest comments

 • CaTa 27 November 2007, 11:20

  mda…am vazut si eu aceasta stire “senzationala” la Mircea Badea…aceleasi intrebari mi le-am pus si eu :) – check out stiluri de sforait in functie de zodie

 • Nashu_mare 27 November 2007, 15:22

  Si Urania, Urania cat casgtiga?

 • Miriam 27 November 2007, 16:35

  ce va tot mirati? Omul nu are alte cheltuieli…cu decoruri, cu personalitati care sa vina pe acolo…Ca una ca Oana Zavoranu da ea bani sa fie invitata sa faca tiganie pe acolo…

 • Andrei 27 November 2007, 18:34

  Marea parte de bani care intra in “televiziunea” aia sunt la modul “nene, vreau sa apar si eu la tv, iti dau 20.000 de coco”. La inceputuri Becali era finantatorul principal dupa care a devenit cunoscut si n-a mai dat bani, se ducea doar pentru rating.

Post a comment