Top

17.000 de români au semnat pentru mai multe fonduri de pensii private !

Pentru ca suntem romani era de asteptat sa se intample si asa ceva :) Stirea am gasit-o pe protv.ro si o sa va dau putin copy/paste in continuare :)

“Printre cele peste 2,2 milioane de formulare validate, autorităţile au descoperit mai multe nereguli. Au fost români care s-au înscris la mai multe fonduri de pensii fie pentru că nu au fost corect informaţi, fie pentru că s-au lăsat convinşi de agenţi care şi-au împărţit câştigurile cu ei.

Ar mai fi cei care s-au trezit că au ales alţii în numele lor. Pentru aceştia din urmă, singura modalitate de a-şi face dreptate este să meargă pe urmele agentului. În ultimele săptămâni, Comisia de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private s-a confruntat cu diverse cazuri de furt de identitate.

Cei care au semnat de bunăvoie la mai mult de un fond vor ajunge la “loterie”, adică vor fi repartizaţi de stat la întâmplare după 17 ianuarie 2008, data limită pentru alegerea pensiei private.

Cei care au fost înscrişi fără voie la alte fonduri vor da o declaraţie la notariat prin care îşi vor alege fondul dorit de la bun început. Rezolvarea acestor probleme poate dura însă chiar şi şase luni.”

Asta cu loteria eu o vad cam ciudat.. adica s-ar putea ca cineva sa faca o manarie si majoritatea alora care trebuie sa fie repartizati aleatoriu vor fi repartizati la un anume fond de pensii, ehh .. noi sa fim sanatosi !

Written by: OLiX

Sunt OLiX :) Atunci cand nu postez pe blog ma auzi la radio sau ma vezi pe instagram!

Latest comments

Post a comment