Top

Sambata la radio

Ultimul week-end din luna noiembrie e aproape gata.. Aseara (sambata) am fost, ca de obicei, la radio si am facut, impreuna cu colegul Dan Marcu, emisiunea Partydul KissFM.

Pentru cei care inca nu au ascultat, emisiunea nu are un caracter politic, chiar daca se numeste “Partydul”, ci are un caracter de .. Party !

Difuzam muzica house, in special, dar mai facem cate o exceptie la cate un raggaeton, un hip-hop/rap/r’n’ b, un trance, un rock sau alte chestioare de genu`.. Discutam si interactionam cu oamenii prin sms, hi5 si messeger si incercam sa distram natiunea si in general oamenii care stau sambata seara cu radioul tunat pe KissFM..

Daca in primele editii am fost destul de linistiti si poate mai timizi, acum am ajuns sa ne distram la propriu, sa fim relaxati si sa ne simtim extra bine in emisie :)

Aseara a fost editia cu numarul 11, n-am fost singuri ci cu gasca de prieteni .. Am avut chipsuri, sucuri, prajiturile si desigur FISTIIIIC !! :)) Am avut o asa mare pofta de fistic, incat, si atunci cad eram in direct desfaceam fisticul si mancam incontiuu :)

Iubesc radioul si mai ales genul asta de emisiune iti da un sentiment extraordinar ! Nu trebuie sa mergi in cluburi sa te inghesui cu lumea pe acolo, sa-ti imbacsesti hainele de fum, samd. Stai acasa sau, in cazul nostru, in radio si faci Party !

Aseara a fost si Andrei (Blue) cu noul lui aparat si ne-a facut o gramada de poze ;) Eu eram cam barbos, dar ce mai conteaza? Iata, in continuare cele mai bune si mai misto 5 poze de aseara :P

Click !
Cu obiectul muncii :)

Dan Live !
Citind mesajele de la ascultatori :)
Cu Iulian de la Weekend Kiss by Kiss :)

Si gata ! Pregatiti-va aparatele de radio, vine luna decembrie cu 5 super-week-end-uri si cu niste seturi cu megahituri pregatite pentru editiile de Craciun si Revelion :)

Written by: OLiX

Sunt OLiX :) Atunci cand nu postez pe blog ma auzi la radio sau ma vezi pe instagram!

Latest comments

 • iulian 25 November 2007, 21:04

  Iupiiiiiiiiiiiiiii , sunt in top 5 :)

 • Miriam 25 November 2007, 21:24

  un vis implinit, Oliver! Ma bucur pentru tine! Zilele trecute am dat de primele tale poze din radio si ProTV. Ehe! Ce vremuri! A fost un timp si pentru ucenicia de acolo!

 • CaTa 27 November 2007, 10:07

  nice show. keep up the good work :)

 • Rali 27 November 2007, 18:42

  ….hmm nice!!! super program la kiss…la fel de ‘nais’ si “pionierii” partydului :D ..

Post a comment