Top

WTF is Amy Winehouse ??

Ce inseamna sa ai PR .. frateee ! In ultimele luni toata lumea aude si citeste despre Amy Winehouse. Cica e o drogata, o betzivanca, samd..

Tipa mai si canta, dar o doare undeva de public si de fani..

Ce a facut rencet? Am gasit pe blogul lui Marius Cioane un clipuletz cu tanti Amy cand trage o liniutza chiar pe scena, in timpul unui concert ..

Cica-si tine drogurile in par :))

Precum ziceam si la inceputul postului, ce inseamna sa ai PR si sa lucrezi si cu o casa buna de discuri. Oricine ai fi, orice ai face ti se promoveaza si mersu` la wc daca se poate.

Din punctul meu de vedere Amy asta = 0 (chiar zero barat) ! Nu inteleg si nu am inteles niciodata cum cineva poate sa aprecieze un astfel de “artist”. Se vede clar, in filmuetul de mai sus ca ea nici macar nu canta, mai mult cei din backing vocals ii fac si ei treaba .. Vasi s-amar !

Cred ca daca m-as duce in state si i-as baga niste bani buni in buzunaru` lu` Timbaland, m-ar face si pe mine mare vedete, eu care nu-s prieten foarte bun cu catatul :)

Clar??

Written by: OLiX

Sunt OLiX :) Atunci cand nu postez pe blog ma auzi la radio sau ma vezi pe instagram!

Latest comments

 • iulian 23 November 2007, 12:52

  oricum tu canti mult mai bine decat …. costi costita :P asa ca strange banu` :P

 • M. 23 November 2007, 16:52

  cam trist..
  si da, timbaland ar face o vedeta din tine, ai potential! ;)
  dar fata asta, asa drogomanca precum se prezinta, chiar este super-talentata. are o super voce. atunci cand canta, si nu e ocupata cu altele pe scena, evident.
  oricum, negrii aia din spatele ei sunt geniali! i-am vazut si in alte prestatii live. foarte misto.

 • scc 23 November 2007, 18:02

  bravo ei! tare p#*da

Post a comment