Top

Greşelile vestimentare ale bărbaţilor

Am gasit un articol interesant in ziarul Click de astazi :) Copy/paste in continuare:

1. Pantalonii care sunt prea lungi sau prea scurţi

Soluţie: Dacă nu eşti o vedetă rap în devenire sau un hipiot sub 25 de ani, nu ar trebui să porţi pantaloni care sunt fie prea scurţi, fie prea lungi. Pantalonii potriviţi trebuie să atingă glezna cu o uşoară alunecare în faţă.

2. Şosete albe la pantofi

Soluţie:
nu vă îmbrăcaţi niciodată precum comediantul Pee Wee Herman, doar dacă vreţi să lăsaţi o eternă impresie de prost gust. Şosetele albe sunt pentru sport sau pentru purtat prin casă, însă în nici un caz nu se vor potrivi cu pantofii sau cu un costum elegant pentru birou.

3. Combinarea modelelor diferite

Soluţie: Dacă insişti să porţi modele diferite, trebuie să te asiguri că acestea sunt cât de cât subtile. Rămâi în gama de nuanţe comune când vei combina pătrăţele cu dungi sau alte modele pentru a nu ieşi ridicol în evidenţă.

4. Cravatele fie prea lungi, fie prea scurte

Soluţie: Lungimea unei cravate este de 142.2 cm, iar pentru un bărbat mai înalt de 142.4 cm. Vârful cravatei trebuie să fie îndreptată spre catarama curelei.

5. Îmbrăcămintea pătată

Soluţie: Petele de vin de pe cămaşă de la ultima întrunire cu băieţii sau cele de mâncare de la micul dejun luat în grabă sunt intolerabile. Mai bine arunci hainele pătate decât să te duci la şedinţă sau la o întânlire de afaceri cu umbra mâncărurilor trecute pe cămaşă.

6. Curelele fixate prea jos sau prea sus

Soluţie: Pantalonii cu talia înaltă pot fi în vogă pentru femei, dar cu siguranţă nu sunt stilaţi pentru bărbaţi. Pantalonii trebuie să se aşeze lejer pe oasele şoldului.

7. Pantofii scâlciaţi

Soluţie: Pare a fi evident că o lustruială dată dimineaţa pantofilor tăi este necesară pentru o înfăţişare proaspătă, însă mulţi bărbaţi trec repede peste acest aspect, ieşind în stradă cu ei necurăţaţi.

8. Dispozitive ataşate de curea

Soluţie: Dacă cureaua ta a ajuns să semene cu cea lui Batman, ar cam fi timpul să găseşti alte locuri în care să-ţi depozitezi telefonul, Mp3 playerul sau pagerul. Mai bine îţi iei o jachetă cu multe buzunare sau o geantă specială, decât să le ţii spânzurate de curea.

9. Vraful de haine

Soluţie: Ultimul lucru pe care doreşti să-l vezi la un profesionist ar fi să aibă straturi întregi de haine pe el, de diferite texturi, modele, mărimi. Ai nevoie de mai multă căldură? În loc să porţi o flanelă sau o cămaşă cu mâneci lungi descheiată peste un tricou, mai bine porţi un pulover peste un tricou şi o jachetă. Vei arăta elegant.

10. Nepotrivirea curelei cu pantofii

Soluţie: Accesoriile precum cureau şi pantofii pot fi ultimul lucru la care te gândeşti când le pui împreună, însă ele sunt o parte esenţială a vestimentaţiei. Cel mai sigur este ca atunci când îţi alegi accesoriile să rămâi în limitele culorilor alese (de exemplu: cafeniu cu bej si ciocolatiu).

Written by: OLiX

Sunt OLiX :) Atunci cand nu postez pe blog ma auzi la radio sau ma vezi pe instagram!

Latest comments

 • Nashu_mare 23 November 2007, 11:43

  Dar la fata de la pagina 3 care e langa articol nu se uita nimeni ca e imbracata aiurea si ca nu i se potrivesc cizmele alea de crocodil cu sfarcurile?

 • Rainy Day 23 November 2007, 13:06

  pfff, hai ma Oli, cand ma bucuram si eu ca am gasit o stire buna de pus pe kissnews, ma uit la data din ziar si e…16 noiembrie! :))
  oricum, e misto articolul. good to know.

 • OLiX 23 November 2007, 13:08

  lool :) acum am gasit-o si eu in ziar :))

 • Rainy Day 23 November 2007, 21:11

  bine ca ai gasit-o. daca o gaseam si eu la timp, era ceva.. :))

 • Rali 27 November 2007, 19:59

  …la barbatzii mai merge…o greselica mica-mititica…da’ ce te faci cand ies “doamnele” ziua
  cu make-up strident + cizme cu super-toc,geci metalizate,curele late de 2palme,zdranganele &co….

Post a comment