Restantzierii dreq :(

Apa calda nu mai curge prin robinet de mai bine de 5 zile. Ne chinuim in fiecare dimineatza cu apa rece. Vecinii, la fel ca noi, platitori de intretiere la timp, s-au sesizat si au pus afisul de mai sus pe lift si la intrarea in bloc.

Aseara aparuse si un “update” peste acest afis, cineva scria cu pixul ca ar trebui schimbat administratorul, ca tabelul nu e pe bune, samd. Pai bine bai domule care ai scris cu pixul, daca tabelu` nu e pe bune, de ce a venit ApaNova si ne-a inchis apa calda, a??

In fine, incerc sa nu ma enervez prea tare, voi discuta si cu proprietarul garsonierei sa vedem ce facem, dar astept si sugestii si/sau solutii din partea voastra.. Am inteles ca exista niste boilere sau chestii de genu`, sau chiar o chestie care o pui pe robinet si o bagi in priza si-ti incalzeste apa instant, dar nu stiu unde se gaseste, cum se numeste si cat costa .. Astept sugestii de la voi ! Thanks !

OLiX

Sunt OLiX :) Atunci cand nu postez pe blog ma auzi la radio sau ma vezi pe instagram!

7 Comments

 1. Oliver Simionescu says:

  wow :) thanks

 2. …eu propun sa profiti de ocazie sa iti renegociezi chiria! …la jumatate or something! si apoi vei fi mult mai linistit cand iti vei incalzi apa la aragaz!

 3. Oliver Simionescu says:

  Nu stiu daca voi renegocia, dar sper sa-mi scada cu vreo 50eur chiria si sa cumpare proprietarul chestiile alea de incalzit apa..

 4. pai asta se numeste renegociere! :D

 5. modrojan says:

  chestia aia de care zici tu care incalzeste apa folosind curent electric se numeste instant electric si intradevar face fata pentru un dush insa si consumul e pe masura.Insa decat fara apa caldsa…mai bine scoti un ban in plus din buzunar…eu cel putin asa as faca …iar ca firma parca geyzer ar face nu mai stiu exact…oricum magazinele de profil..au

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *