Top

Noi beneficii pentru utilizatorii serviciilor roaming, Vodafone Passport si Vodafone World

Vodafone România are plãcerea sã anunte noi beneficii pentru utilizatorii serviciilor sale de roaming, Vodafone Passport si Vodafone World.

“Cu Vodafone World si Vodafone Passport clienții noștri au la dispoziție o ofertã unicã de roaming. Acesta este rezultatul mai multor inițiative pe care le-am introdus în ultimii ani pentru a oferi clienților noștri o valoare mai mare de utilizare și un control mai bun al costurilor. În continuare dorim sã le oferim românilor care cãlãtoresc în strãinãtate cele mai bune servicii în roaming și beneficii fãrã egal”, a spus Liliana Solomon, Chief Executive Officer Vodafone România.

Începând de astãzi, clientii Vodafone Passport care cãlãtoresc în strãinãtate se vor bucura de tarifele optiunii Vodafone Passport, în tãrile incluse în program, indiferent de reteaua în care se înregistreazã. Astfel, tarifele Vodafone Passport vor fi disponibile clientilor care au optat pentru acest program, fie cã utilizeazã sau nu reteaua unui operator preferat Vodafone, atunci când se aflã în roaming.
În plus, utilizatorii serviciului standard de roaming, Vodafone World, care cãlãtoresc în Elveția, se vor bucura de tarife mai avantajoase pentru apelurile în roaming. Începand de astãzi, Elveția face parte din Zona 1 de roaming, alãturi de statele membre ale Uniunii Europene, ceea ce reduce semnificativ costurile convorbirilor în roaming pentru aceastã destinație.
Tariful pentru apelurile efectuate de cãtre clienții Vodafone Romania aflați în Elveția devine 0,49 EUR/min, tarif unic, de la 0,80 EUR/min (în rețea partenerã Vodafone) si 1,05 EUR/min (în rețeaua altor operatori) – pentru clienții serviciilor pe baza de abonament – și de la 0,99 EUR/min (în rețea partenerã Vodafone) și 1,19 EUR/min (în rețeaua altor operatori) – pentru utilizatorii Cartelei Vodafone. Pentru apelurile primite, clienții Vodafone România vor beneficia de tariful unic 0,24 EUR/min, tarif redus de la 0,50 EUR/min (pentru clienții pe baza de abonament) și 0,55 EUR / min (pentru clienții pre-paid). Tarifele menționate nu includ TVA.
Vodafone Passport este o opțiune de roaming care poate fi activatã gratuit de cãtre clienții serviciului standard de roaming. Vodafone Passport le permite clienților aflați in roaming sã efectueze apeluri la tarifele lor naționale, la care se adaugã o taxã de conectare pentru fiecare apel. Avantajul major al opțiunii Vodafone Passport este cã pe masurã ce durata apelului crește, tariful mediu al convorbirii scade, oferind românilor care cãlãtoresc în strãinãtate o valoare de utilizare fãrã egal și economii substanțiale.

copy/paste de la Mihai (via Mail)

Written by: OLiX

Sunt OLiX :) Atunci cand nu postez pe blog ma auzi la radio sau ma vezi pe instagram!

Latest comments

Post a comment