Top

Inca un week-end…

Ma dispera deja tasta “n” de la laptop, tasta care nu prea mai functioneaza. M-am apucat azi de dimineatza sa desfac laptopul si sa incerc sa fac curatenie, pentru ca dupa 3 ani de uzura s-a cam saturat si el de atata praf..

Din pacate, dupa ce am desfacut vreo 30 de suruburi, am ajuns la concluzia ca laptopul tot nu se desface in totalitate si a trebuit sa-l inchid la loc :((

Saptamana viitoare am 2 posibilitati, ori sa-mi cumpar tastatura pe usb, ori sa trimit laptopul in service, pt. ca oamenii de acolo il vor deschide cu sigurata mai usor decat mine..

Ziua de sambata a trecut destul de usor, am dormitat in casa pana pe la ora 14, cand am iesit cu Nicky si cu Andreea Remetzan (colegele mele de la radio) sa luam prazul in oras (adica la Carrefour, la o pizzerie unde am macat un piept de pui foarte bun) si apoi am plecat spre radio, unde am stat pana la ora 01, cand am terminat emisia.

De cand am week-enduri in care Carmen ba muceste, ba e plecata pe undeva, incep sa-mi gasesc tot felu` de prietei, prietene si amici cu care ies si/sau imi petrec timpul si ma bucur sa am si sa cunosc atatia oameni cu care te poti simti bine.

Emisiunea a iesit foarte bine, din punctul nostru de vedere si am sarbatorit chiar editia cu numarul 10 ;)

In rest, am reusit sa vedem cele peste 3000 de poze stranse de la petrecere si ziua de sambata a trecut destul de repede.

Urmeaza duminica, n-am absolut niciun plan, dar sper ca pe dimieatza sa apara ceva :)

Cica o sa ninga azi. Damn !

Written by: OLiX

Sunt OLiX :) Atunci cand nu postez pe blog ma auzi la radio sau ma vezi pe instagram!

Latest comments

Post a comment