Top

Cum se fura banii de pe CARD cu ATM-uri false !

Vazusem mai devreme pe Antena 3 un reportaj despre “CUM SE FURA BANII DE PE CARD CU ATM-URI FALSE”. Am gasit si articolul la ei pe site si am sa fac un copy/paste partial si aici pe blog.

Peste 4 milioane de euro au disparut, numai de la începutul anului, din conturile unor posesori de carduri. Banii li s-au evaporat oamenilor de pe carduri, pâna la ultimul leu, dupa ce au folosit unele bancomate. ATM-urile erau falsificate si astfel toate informatiile de carduri au ajuns la infractori.

Cum puteti evita hotia asta??
Este vorba de o tastatura care se aplica la un ATM pentru a fura codul PIN. Tasta 5 trebuie sa fie prevazuta pentru nevazatori cu un punct care se simte la mâna, însa în acest caz bulina pentru nevazatori falsa este desenata. La fel de grav e si daca carcasa aparatului se misca. Sunt doar câteva dintre amanuntele pe care trebuie sa le stiti când scoateti bani de la un bancomat. Altfel riscati sa va fie clonat cardul.

N-o sa credeti, dar anul asta au fost prinsi, in Romania, peste 500 de falsificatori de carduri !

Ce va intreb eu acum este, cum naiba, poate sa rasara asa dintr-odata un bancomat intr-un loc fara sa vada nimeni cand acel bancomat a fost instalat acolo?

Cel mai usor, puteti evita clonarea cardului, folosind bancomate care deja stiri ca sunt ok si care le-ati mai folosit si in trecut :)

Written by: OLiX

Sunt OLiX :)

Latest comments

Post a comment