Top

Vedetele si radioul

Am momente cand cred ca vedetele astea din muzica romaneasca au impresia ca radiourile nici macar nu exista..

In ultimii ani am asistat la multe emisiuni radio, unde erau invitate o gramada de “vedete” care vorbeau despre muzica lor, ce-au mai facut ele, samd.

Stii cum iti dai seama cand o “vedeta” te respecta, ca om de radio sau da macar 2 bani pe tine?? O/il vezi cum tine castile pe urechi.

Nu stiti despre ce vorbesc, nu?

Hai sa detaliez putin. La radio toata lumea care e in emisie sta cu castile pe urechi. De ce? E simplu, pentru ca toata lumea trebuie sa auda ce si cum se aude pe post.

O vedeta care te respecta si se respecta iti va cere o pereche de casti in momentul cand va intra in studioul tau de la radio si o va purta de la inceptul pana la finalul emisiunii.

O vedeta care nu da 2 bani pe tine, pe radioul la care lucrezi si pe radio in general, asta din diferite motive, poate chiar din unele frustrari, iti va raspunde sec la intrebari si va purta castile intr-un siktir maxim sau nu le va purta deloc. Mai este varianta in care-si tine castile pe o singura ureche, ca pe un fel de telefon sau receptor de telefon ..

Nu-mi spuneti ca nu stiu vedetzii sa tina castile pe urechi pentru ca macar odata au stat in studio sa inregistreze “o piesa” si acolo n-aveau de ales trebuiau sa-si tina castile pe urechi !

Hai zambeste ! E joi deja ! Mai un pas si e week-end :)

Written by: OLiX

Sunt OLiX :) Atunci cand nu postez pe blog ma auzi la radio sau ma vezi pe instagram!

Latest comments

 • UnCopilutz 15 November 2007, 00:26

  Interesantă legătură… Cât timp nu ţin căştile la gât, tot nu-i rău, lasă…

 • Marius Cioane 15 November 2007, 09:26

  Ai mare dreptate… Ce ma enerveaza e ca tot ei se plang pentru ca nu le sunt difuzate piesele la radio. Poate daca ar fi ceva mai amabili si ar pastra o legatura constanta cu oamenii de radio, lucrurile ar functiona mai bine pentru toata lumea….

  Putin respect nu ar strica…

 • Oliver Simionescu 15 November 2007, 14:07

  ca bine zici Marius !

Post a comment