Top

Teo la PrimaTV din ianuarie

Daca ati vazut Cronica in aceasta seara, e clar ca stiri deja ca Teo vine la PrimaTV !

Am citit si eu ziarele si le-a citit si Zoso si s-a uitat si el la Croica si-a facut o insemnare pe blog care a inceput sa fie destul de comentata de tot felu` de oameni ..

Multa lume e sceptica si nu mai crede intr-un succes al TEOdorei, dar eu, chiar daca sunt “coproratist” cum imi spun colegii mei, tind sa cred ca va reveni destul de .. “in fortza” Teo !

Imaginati-va ca, asa cum era ea la ProTV, facea o audienta destul de mare si ii mergea destul de bine. Vantu a lansat Romatica si s-a bazat pe Teo ca va aduce televiziunea lui de nisa undeva in topuri. N-a fost sa fie, pentru ca Romantica, este, precum spuneam si mai sus, un post de nisa !

Teo revine acum la un post generalist, care merge destul de bine in audiente si am putea spune chiar, ca este si/sau sa straduieste sa fie printre posturile de top din Romania !

Unii spun ca PrimaTV are un public tanar, dar nu este tocmai asa. PrimaTV = entertainment, sau, mai exact, este o televiziune generalisa, adica este pentru toata lumea, pentru toate categoriile de varsta si toate genurile de oameni, la fel cum sunt ProTV sau Antena 1.

Concluzie?? Am inceput cu concluzia ! Teo va fi ok la Prima, sunt sigur de asta si am incredere in ea, in echipa ei si in echipa de la PrimaTV ! In ultima perioada s-au facut niste schimbari in bine in “ograda” PrimaTV si, va zic eu ca, asta-i de bine :)

Written by: OLiX

Sunt OLiX :) Atunci cand nu postez pe blog ma auzi la radio sau ma vezi pe instagram!

Latest comments

  • Anonymous 15 November 2007, 16:43

    o sa fie putin mai bine decat la romantica … dar si prima tv … e de bagat in seamna cand sunt carcotasii … dar si atunci i rateaza multa lume de asta e si reluarea nu? … ce a fost a fost … ce va fi urmeaza … dar daca nu`i la protv … nu va mai fi asa cum a fost !

Post a comment