Top

Daca e marti, e Prison Break si Heroes :)

Deci WOW, vorba lui Dan :)

Am reusit, in sfarsit, sa vad episoadele de astazi din Prison Breask si Heroes. Exact ca si cele de saptamana trecuta, astea de azi au fost de nota 10+ !

Prison Break se termina cam trist/ciudat/enigmatic, iar Heroes destul de .. pozitiv si sunt sigur ca se vor intampla o gramada de chestii interesante in saptamanile ce urmeaza.

Problema e ca Heroes va aparea martea viitoare, in schimb Prison Break e intr-o scurta pauza pana in 15 inauarie, dar nu e chiar asa de rau.

In episodul de astazi din Heroes aflam tot ce s-a intamplat imediat dupa expozia lui Peter si restul de lucruri, in cele 4 luni din care nu stiam nimic pana acum .. Aflam cu moare defapt DL, cum il cunoaste Peter pe Adam si cum ajunge Peter in containerul ala fara sa-si mai aduca aminte nimic din trecutul sau ..

Chiar daca Heroes nu face nicio pauza, conform liste episoadelor de pe tv.com mai sunt doar 3 episoade programate .. din acest sezon :(

Written by: OLiX

Sunt OLiX :) Atunci cand nu postez pe blog ma auzi la radio sau ma vezi pe instagram!

Latest comments

 • cristina 13 November 2007, 20:46

  de abia astept sa vad peste 10 min heores:D:D:D: martea ruleaza( si vinerea daca e sa ne gandim la grey`s anatomy)

 • Schumi 14 November 2007, 23:03

  acuma o sa avem 2 luni pauza la prison break, de cap sa le fie greva scenaristilor americani…

 • Anonymous 15 November 2007, 12:54

  pauza nu va fi de 2 saptamani in cazul “Prison Break” ci va fi de aprox. 2 luni.Urmatorul episod va fi difuzat anul viitor pe 14Ian.

 • Oliver Simionescu 15 November 2007, 14:04

  pai a zis cieva de 2 saptamai ?

Post a comment