Top

S`acum muzica !

De cativa ani incoace, la ProFM, luni la ora 22 il auziti pe Dj Rhadoo cu aceeasi si aceeasi fraza “buna seara, sunt Radu, bine v-am gasit .. bla bla (cam asa e textu) s`acum muzica” !

Sunt curios daca Rhadoo primeste vreun ban pentru emisiunea asta. E aiurea rau sa dai o emisiune la radio fara nicio personalitate. El zice o propozitie la inceputul emisiunii, dupa care, timp de 2 ore merge muzica si atat. Sunt mai mult ca sigur ca o gramada de oameni schimba sau inchid radioul la 2-3 minute dupa asta..

Cred ca o emisiune de radio, cu orice fel de muzica ar fi ea, daca are un om cu vorbele potrivite si un minim de promovare, ea poate aduce si audienta si avea si succes.

Totusi, in primii ani, cand emisiunea lui Dj Rhadoo era aproape singura de profil a si castigat niste premii la nights.ro, dar apoi au aparut Eftimie, Optik si altii si au detronat-o repede. Nici emisiunile lor nu stiu in ce masura erau ascultate, dar numai numele aducea o gramada de voturi. Important e ca Eftimie si Optik erau, aproape de fiecare data, live in emisiune si vorbeau mai des, ca oamenii sa nu se plictiseasca prea repede.

Emisiunile inregistrate sunt ca si reclamele difuzate in exces, la un moment dat nici nu le mai sesizez, merg din inertie si nici nu-si mai au efectul.

Written by: OLiX

Sunt OLiX :) Atunci cand nu postez pe blog ma auzi la radio sau ma vezi pe instagram!

Latest comments

 • silvia 5 November 2007, 23:07

  hehe…a zis specialistul din tine…oricum ultima emisiune(Partydul) a fost super. A gost plin de muzica noua si de buna calitate. V-ati sincronizat. Vreau sa vaz cand apareti in grila de programe de la Kiss. Sa va vaza lumea…

 • dj arnold 6 November 2007, 01:53

  nu cred ca ai dreptate olix. multi vor sa asculte muzica buna, un set construit cu multa pasiune de catre un dj bun (gen rhadoo) care pe deasupra mai si produce muzica…. cred ca vorba multa ar strica toata chestia asta. cel mai simplu e asa : se prezinta la inceput si da drumu la treaba

 • Anonymous 7 December 2007, 19:07

  probabil k nu eshti pasionat de acest gen de muzika…dar daca ai merge in cluburi de genu ai observa k nici acolo nu vb nimeni nimik! nu vorba conteaza ci muzika!

 • OLiX 7 December 2007, 19:09

  daa :)) lol. sunt un mare manelist, sa stii :)))

  nu sunt chiar fan de minimal si d`astea, dar crede-ma pe cuvant ca atunci cand intra emisiunea lui Rhadoo pleca si o gramada din audienta de pe ProFM ..

Post a comment