Top

Nu merita sa-ti cumperi masina in Bucuresti

Am mai incheiat inca un sondaj pe blog, in care voi ati votat ca nu merita sa-ti cumperi masina in Bucuresti. Eu sunt total de acord cu voi si cred ca nu merita sa-ti cumperi masina nici macar ca sa te duci la cumparaturi sau sa pleci undeva in week-end cu ea.

De la job pana acasa fac cam 90 de minute cu masina. Cu mijloacele de transport in comun fac cam 55-60 de minute. Ce rezolvi cu masina daca ai confortul tau si intimitatea ta, in schimb iti faci o gramada de nervi cu toti idiotii din trafic si risti sa faci si accident si sa te enervezi si mai tare.. ??

In concluzie, nu-mi voi cumpara masina prea repede.. Exista alte prioritati :)

Multumesc celor 121 de persoane care au votat, va astept si la noul sondaj !

Written by: OLiX

Sunt OLiX :) Atunci cand nu postez pe blog ma auzi la radio sau ma vezi pe instagram!

Latest comments

  • Schumi 6 November 2007, 00:04

    Pe mine ma enerveaza argumentele astea. Merita sa-ti iei masina ca sa iesi din Bucuresti, merita sa-ti iei masina daca nu te plimbi pe drumurile hipercirculate si poti sa gasesti rute alternative mai rapide (explica-mi mie cum sunt eu capabil sa fac 15-20 min de la Obor pana pe la Conservator la 5 seara… zbor? nu, dar nu stau ca berbecu unde vad ca-i blocat si gasesc drumuri pe unde sa trebuiasca sa stau cat mai putin). Intr-adevar nu merita s-o iei la frecat toata ziua, dar cu un pic de iscusinta poti sa-ti faci treaba fara nici o problema. Si atunci cand trebuie sa pleci undeva afara din oras, e clar mult mai rentabil si mai confortabil cu masina.

  • Nashu_mare 6 November 2007, 09:47

    Intr-adevar, merita sa puta unii langa tine in autobuz, sa curga umezeala pe geamuri, sa ingheti in statii de autobuz, sa calci prin balti, sa asculti manele de la mobile, sa stai la coada la abonamente, sa ai ca reflex acoperirea buzunarului sau a gentii cu mana, sa schimbi 2-3 mijloace de transport, sa…

    Intreaba mai bine cati dintre cei cu masina renunta la ea ca sa mearga cu transportul in comun.

Post a comment