Top

RealitateaFM vs. NewsFM

Apar 2 noi posturi de radio, de stiri .. Defapt posturile exista deja, dar abia in zilele acestea ele se activeaza.

NewsFM apartine de trustul Intact, Antene, samd si are si site si chiar daca siteul e in constructie, se poate asculta live pe net deja.

RealitateaFM apartine de trustul Realitatea, Catavencu, samd si chiar daca nu are site, pe radio, se aude exact sunetul de pe tv. E putin ciudat, dar interesant. Sunt curios daca pe radio se retransmite si publicitatea de pe tv, dar in rest ideea e relativ buna. Sunt o gramada de oameni care se uita pe RealitateaTV ca sa fie la curent cu tot ce e nou si cand nu sunt in fata televizorului pot asculta la radio ce e pe tv. Nu-i deloc o idee rea.

NewsFM difuzeaza momentan doar muzica, dar din 9 noiembrie incepe emisia pe bune si printre realizatori se numara: Anca Florea, Mircea Badea si Vlad Petreanu.

In momentul de fata, un post de radio care se doreste a fii de stiri este InfoPro-ul, dar care, din pacate, sta destul de slabutz in audiente.. si .. o concurenta buna si cu audienta mare este EuropaFM, care este un radio si de stiri, dar si muzical foarte bun.

Sa vedem ce o fi :)

Written by: OLiX

Sunt OLiX :)

Latest comments

 • iann 4 November 2007, 09:03

  realitateafm asa cum e acum [adica retransmisie] e un experiment interesant. crezi insa ca o sa prinda stiri si vorbarie tot timpul la omul ocupat?

 • Oliver Simionescu 4 November 2007, 10:19

  nu stiu daca la omul ocupat va prinde genul asta de radio, dar va prinde.

  gandeste-te ca Radio Romania Actualitati e in continuare cel mai ascultat radio din tara si asta datorita faptului ca are o gramada de vorbarie.

  In Romania e nevoie de talk-radio, de talk-shouri la radio. Problema e ca trebuie sa fie talk-showuri bune si interesante, pentru ca daca e vorbarie inutila nu e interesanta.

  Cred ca daca OTV-ul si-ar face radio si ar retransmite emisiunea lui Dan Senzationescu, cu siguranta ar avea mare succes pe intervalul orar respectiv.

 • Anonymous 18 November 2007, 19:39

  Nu uitati de Radio Romania Cultural.Are cea mai de calitate vorbarie.

Post a comment