Top

Afterhours.. UNDE??? In Bucuresti?

Dupa 4 ore de emisie la radio (am facut una in plus ca tot s-a schimbat ora) am zis sa mergem si noi la o petrecere sa ne simtim bine si ne-am suit intr-un taxi cu destinatia: Down Town .. club/pub/whatever ..

Am ajuns la locatie. Nu mai fusesem aici pana acum si nici nu cred ca vom mai reveni.. Club cu intrarea grauita, preturi cam mari si lume .. mai mult cu fitze sau .. pesti si .. t***e ..

Un pub plin cu lume, fum si inghesuiala.. Am cheltuit 50 de lei dintr-un foc, noroc ca aveau internet wi-fi :)) alcool tester si angajati cu glume proaste .. Dan si-a lasat ghiozdanul cu laptopul la garderoba si cand le-a zis ce are in ghiozdan au inceput bodyguarzii si garderobista cu tot felu` de glume stupide.. In fine ..

Am ajuns la concluzia ca in Bucuresti, nu exista sau nu am gasit noi pana acum, un club, un local in care sa poti petrece, sa te simti bine si sa bei fara sa fii inghesuit, personalul sa te trateze normal si sa te respecte si .. sa fie totul ok. NU! In Bucuresti NU CRED ca exista asa ceva..

Sau .. avem noi fitze si pretentii prea mari pentru ce ne pot oferi localurile din Bucuresti?? Nu cred. Sunt satul de Twice, Maxx si altele pline de studenti si tzigani. Vreau o alternativa, nu foarte scumpa, dar in care sa te si simti bine ..

Urmeaza Kristal cu David Morales undeva in luna noiembrie..

A fost ora 4.. defapt e 3 ! Noapte buna Romania ! Ne trezim la 8, ca plecam la Sinaia !! O duminica faina tuturor !

Written by: OLiX

Sunt OLiX :) Atunci cand nu postez pe blog ma auzi la radio sau ma vezi pe instagram!

Latest comments

Post a comment