Top

Livrarea caloriferului

Mi-a ajuns, in sfarsit, azi dimineatza caloriferul comandat acum 2 zile. Baietii de la Altex s-au miscat destul de repede. Problema e ca eu un prea stau pe acasa si le-am zis sa mi-l aduca dimineatza.

Cei de la Altex au transmis curierului sa-l livreze pana in ora 11.. Era deja ora 11:04 si pe mine ma suna deja lumea de la job cu tot felul de probleme, pe care incercam sa le rezolv prin telefon. Am dat un mail la cei de la Altex sa-i intreb daca pot lua legatura cu curierul sa aflu daca mai vine sau nu mai vine sau .. sa stiu ce intarziere va avea. In cateva minute m-a sunat o domana de la Altex si mi-a spus ca a vorbit cu curierul care va ajunge in aprox 30 de minute..

Dupa ce am inchis telefonul cu doamna de la Altex, am mai dat inca un telefon, in timpul caruia m-a sunat si curierul. L-am sunat inapoi si mi-a zis ca e deja in fata blocului. I-am spus sa urce, a venit si am facut actele. Stiam, de pe siteul Altex, ca livrarea costa 40 de lei, dar el a facut un calcul (probabil in functie de greutatea produsului) si m-a costat doar 35 de lei.

Am desfacut in graba caloriferul, mi-am dat seama ca nu arata chiar asa bine ca in poza si ca picioarele cu roti sunt cam chicioase, adica facute dintr-un plastic cam ieftin, dar era ok. L-am bagat si in priza sa vad daca porneste si am fugit spre munca .. era deja 11:45.

Concluzia cu comanda de la Altex e ca in afara de intarzierea de 30 si ceva de minute, care s-a intamplat din cauza curierului totul a decurs ok. Totusi inca nu am verificat daca mi-au tras banii de pe card, dar probabil ca i-au luat, ca am inteles ca trag banii dupa ce au confirmarea ca eu am primit produsul.

Probabil maine dimineatza va voi spune cat de bine incalzeste si daca a meritat investitia de 160 de lei (caloriferul) + 35 (transportul la domiciliu).

Vroiam sa va dau linkul catre calorifer si tocmai am aflat ca .. e la oferta speciala in catalogul Altex si ca nu mai e 160 de lei cat credeam eu, ci acum e 140. Sunt curios cu cat ma vor taxa ei pe mine :) Caloriferul e asta, daca va intereseaza :P

Written by: OLiX

Sunt OLiX :) Atunci cand nu postez pe blog ma auzi la radio sau ma vezi pe instagram!

Latest comments

 • Marius Sescu 19 October 2007, 18:25

  Sa te incalzesti cu placere!

 • silvia 19 October 2007, 20:13

  Incalzire placuta! Dar de ce platiti incalzirea?

 • Oliver Simionescu 19 October 2007, 20:21

  inca nu o platim, dar o sa o platim la iarna probabil ;)

 • Rainy Day 21 October 2007, 12:59

  calduraaaa? nu adoptati un copilas? ;;)

Post a comment