Top

"Fenomenul" pe NeVe

Da, au spus “DA” si s-au casatorit. Virgina si Teologul s-au luat, exact cum credeam ca se va si intampla. El a fost sigur pe el si a spus “da” din prima, iar ea, cu mici ezitari a spus si ea, acelasi “da”.

Nu stiu daca acest concurs/eveniment a reusit sa atraga noi ascultatori pentru radio21, dar astazi, cand toata “tarasenia” s-a finalizat, pe net, pot spune ca s-a creat un adevarat “fenomen”.

Eu am mai scris pe blog despre Nunta pe NeVe o singura data, chiar in ziua cand s-a lansat campania.. Lumea a cautat astazi pe google, la greu “nunta pe neve” si o gramada au ajuns, inca, pe blogul meu..

Acum, la sfarsit de zi, am verificat siteul r21 si siteul nuntapeneve.ro si ambele siteuri, independent monitorizate de trafic.ro, au ajuns la 41.172, respectiv 41.425 vizitatori unici, lucru care e laudabil, ambele siteuri, avand pana acum 1-5000 (nunta pnv), respectiv 7-13.000 (r21) vizitatori .. Tind sa cred ca si UTV a facut ceva audienta azi dimineatza cand a transmis nunta in direct, chiar daca au bagat calupuri de publicitate exact in momentele cheie ..

Casa de piatra si .. pe NeVe !:)) END !

Written by: OLiX

Sunt OLiX :) Atunci cand nu postez pe blog ma auzi la radio sau ma vezi pe instagram!

Latest comments

  • Alexandra Simion 19 October 2007, 11:05

    Va multuimim domnule pt laude :)) ;P

  • Oliver Simionescu 19 October 2007, 12:14

    nu sunt laude, sunt doar constatari ;)

  • Zmeu' 19 October 2007, 17:23

    Ascultau colegii mei obligandu-ma si pe mine si sa mor daca am inteles care e treaba. Adica de ce as vrea sa ascult asa ceva?

Post a comment