Top

Idee de campanie radio / DJ cu telefonul

Pentru ca ieri am mers cu 4 metrouri, adica am mers intr-un sens si am schimbat 2 si cand m-am intors am mai schimbat 2, si in 3 dintre ele erau tot felu` de cretini care ascultau muzica cu telefonul pe speaker, ma gandeam sa propun o campanie pentru radiouri sau emisiuni de radio sau .. poate, cine stie, o sa facem chiar noi campania asta la Partydul KissFM !

Nu se intampla numai in metrou, nu se intampla numai in Bucuresti, fie ca sunt manele, muzica hip-hop sau hituri internationale, tot romanu` e DJ ! In toate mijloacele de transport in comun risti sa te lovesti de acesti DJ cu telefonul ! Fie ca au telefon cu mp3 sau o vechitura care stie sa inregistreze cu microfonul si apoi sa redea, toti acesti DJ cu telefonul au cateva “melodii” preferate pe care in neaparat sa le impartaseasca si cu cei care sunt pe o raza de 10-20 de metri in jurul lor.

Pentru toti acesti eu as face campania “Foloseste castile !! Iar daca nu ai casti, iti dam noi !”.

Stiti cum ar decurge campania ? Un promo pe radio in care sa rugam oamenii sa ne dea numarul si numele de telefon al unui cunoscut care este/se crede DJ cu telefonul. Noi il sunam in direct si il premiem cu o pereche de super casti ! Tare?

[later edit]

Fara nicio legatura si Andi Moisescu a purtat la emisiunea de astazi un tricou pe care scria “Vrei sa asculti muzica la mobil? Ia-ti casti!” (thanks Qelu) !

Ma bucur ca din ce in ce mai multa lume e impotriva acestor DJ cu mobilul si sper ca la un moment dat
sa scapam de ei ..

Mi-am dat totusi seama ca un astfel de concurs ar fi haios si ar prinde pentru cei care sunt impotriva acestor oameni, dar chiar pentru ei n-ar prinde si nu cred ca ar avea vreun efect, pentru ca, exact cum imi zicea si Qelu` ei se cred buricu` pamantului si au impresia ca muzica lor e cea mai tare si ca trebuie sa o auda toata lumea ..

Written by: OLiX

Sunt OLiX :)

Latest comments

 • Coral 14 October 2007, 15:50

  Doamne ce bine ar fi ! Fac cu nervii cand ii aud!
  O campanie super!;)

 • Constantin Hlihor 14 October 2007, 15:57

  foarte buna ideea, din punctul meu ca sa ajungi sa motivezi astfel de persoane trebuie sa fie o tema de genu nu fi taran nu deranja pe alti foloseste castile … psihologie inversa… PS: si da ai dreptate astfel de persoane sunt peste tot …

 • Răzvan Grădinaru 14 October 2007, 16:07

  asta e din seria “fa si tu un DUŞ DUŞ!!!” =))

 • Florin Grozea (Hi-Q) 14 October 2007, 18:43

  Da!!! Da!!! Sunt de acord!

 • Anonymous 15 October 2007, 07:57

  am scris si eu acum vreo luna despre asta. sunt chiar enervanti!

 • Tomck@t 15 October 2007, 15:21

  Andi a purtat duminica asta un alt tricou cu un mesaj social, care e de fapt campania Radio Guerrilla: “Intr-o tara normala, femeile nu sunt pipaite pe strada”…sau ceva de genu’.
  Referitor la ce a scris Răzvan Grădinaru… in Ungaria e acum la moda mesajul la misto “Nu te sssspala!” :))) …

 • Oliver Simionescu 15 October 2007, 15:24

  nu stiu in care duminica ai vazut tu tricoul ala, dar duminica asta, adica ieri, a purtat tricoul de care-ti ziceam, la care i-am facut si screen shot

 • Tomck@t 18 October 2007, 15:35

  Mmda, atunci am vazut emisiunea cu o sapt. inainte, era de fapt reluarea, care-i marti, sau miercuri…

Post a comment