S-a tampit lumea pe hi5


Da, s-a tampit lumea pe hi5, de parca nu era deja cam .. tampita..

De vreo 2 zile, primesc o gramada de mailuri cu notificari de la hi5, ca cica as primi eu mesaje.. Cand intru in inboxul de la hi5 gasesc niste cretinatati ..

Defapt, o gramada de cretini dau un mesaj tuturor oamenilor din lista lor de hi5 si le spun sa le dea commenturi la pozele lor ca dupa aia dau si ei commenturi back?!

Dupa asta, fiecare din ce, 50-100 din lista respectiva care au primit mesajul, trimit si ei raspuns cu “reply all” gen “nu mai trimiteti mesaje d`astea” sau cu alte raspunsuri, apoi raspund si altii si tot asa, se creaza un mare loop in care o gramada de cretini raspund unor mesaje idioate !

Eu doar dau detele si gata.

Intre timp www.socializeaza.ro acest hi5 romanesc, care se doreste a fi ceva mai .. bun, a strans in 2-3 luni de existenta doar 1157 de utilizatori ..

OLiX

Sunt OLiX :) Atunci cand nu postez pe blog ma auzi la radio sau ma vezi pe instagram!

12 Comments

 1. Stai linistit Oli…ca eu am patit asta acu 4-5 luni…pana cand am dat la optiuni sa nu mai primesc notificari…si acuma mi se strabg…am vreao 2100 de mesaje si nu le pot sterge…ca ii munca prea multa :))…dar sunt spamuri de fapt…nimic altceva

 2. Oliver Simionescu says:

  spam spam, da` daca-mi scrie vreo bunaciune ce ma fac ? :))))

 3. :))…Nu cred ca iti scrie Carmen pe hi5 :D:D:D got it?:D:D:D Mai bine iti sopteste :P

 4. Oliver Simionescu says:

  da` eu vreau sa-mi scrie si altele :)))) DOAR SA-MI SCRIE :))

 5. …de curand m-am lasat si eu convins de mania hi5, mi-am facut o pagina, da’ motivul principal e template-ul cu Bob Marley, ce mi-a atras atentia, si altundeva n-am gasit-o. Si, mai am amici care doar hi5 au. Mie-mi place cel mai mult in continuare yahoo360-ul, mai am un myspace de care nu prea ma ocup, dar imi place ca majoritatea vedetelor folosesc asta, si un blogspot, pe care as vrea sa-l transform cand o s-am timp, intr-o arhiva electronica a topurilor mele personale, ce-mi notez inca din 2001 saptamanal. Hai, bate 5u’! :))

 6. Hi5-ul e pt copilasi. Myspace-ul e folosit de toate vedetele, trupele de muzica etc

 7. Am si yo Hi5`..Sa fiu si yO in pas cu lumea:))

 8. @RaLuKA: mmm ;) tu chiar ai un hi5 misto :D

 9. Eu spun,hi5 nu te ajuta la nimik.mai ales ca este super tare sa iti stie dusmanii tai aproape totul :))

 10. stefizz says:

  mda si eu am primit 100000 de mesaje..”poate dai si tu comm back”..si ma enerveazaX(..crede k nam alcv de fact?:))..da raluca recunoaste k ai hi5 misto;))..:D…:X:X…cateodata as vrea sa imi sterg hi5 da…dupa aia imi revine chefu si veau sa am muuulte comuri:D;))

 11. PINKY says:

  DEA AVETI DREPTATE

 12. Eu una nu am nevoie de comentarii pe hi5. Las comentarii doar la pozele care imi plac sau imi amintesc de ceva,dar nu imi plac persoanele care au comentarii la toate pozele de la aceeasi persoana. Asta e faima pe hi5: sa ai multe comentarii si multi prieteni. Mie nu mi se pare asa. Logic,si eu mi-am facut multi prieteni pe hi5,dar nu m-am apucat sa le trimit mail-uri ca sa-mi lase comentarii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *