Top

Noaptea erorilor @ Antena 1

Vedeam in dupa-masa asta la televizor, reluarea emisiunii Noaptea Erorilor de la Antena 1. O emisiune in care echipa postului de televizune face tot felu` de farse vedetelor romanesti, dar si vedetelor anteniste.

Prima farsa pe care am vazut-o, dar pe care o stiam de mai demult, era o doamna cantareata de muzica populara care canta si la un moment dat ii iese fum din microfon sau ii pocneste o petarda in microfon, dupa care muzica, pe care ea facea playback, a luat-o putin razna ..

PENIBIL !

Farsa a 2-a, vazuta de mine, a fost facuta unei tipe care prezinta sportul la Antena 1. Tipa ajunge la televizune si se duce la machiaj sa se pregateasca pentru emisie. Fetele de la machiaj aveau o revista Ciao din care au inceput sa faca misto de ea cu tot felu` de chestii .. Dupa asta, una dintre ele, care o pieptana in cap, descopera cica .. paduchi :)) Au tot insistat cu faza cu paduchii, au facut un mare scandal pe acolo, fata asta a inceput sa planga si inca era socata si plangea cand, la final, i s-a spus ca a fost o farsa ..

Ce nu v-am spus, era ca fata injura si era cu tot felu` de “carnuri” in gura, pe tot parcursul materialului. Adica a intrat la machiaj, a bagat o “plm”, mai baga cate una si tot asa .. Adica, din material, pe langa farsa idioata si de prost gust care i s-a facut, a reiesit ca fata injura ca la usa cortului in vocabularul ei de zi cu zi..

Acum, problema nu e nici macar asta, ca ea poa` sa injure si probabil ca toata lumea, inclusiv peroanele publice injura, dar nu in fata publicului, ci in mediile private.

Pana sa o auzim pe Esca la televizor cu “se futu` butonu`” toata lumea credea ca ea e perfecta, nu injura, nu merge la wc sa se …, samd :)

Concluzia e ca antenistii, facand farse colegilor lor si filmandu-i in cadre intime/private ii cam fac de rahat si nu e bine .. pentru ei, pentru ca vedetele isi pierd astfel din popularitate si din public..

Written by: OLiX

Sunt OLiX :) Atunci cand nu postez pe blog ma auzi la radio sau ma vezi pe instagram!

Latest comments

Post a comment