Top

Pensiile private..


Se vede ce scrie pe bannerul de pe cladirea asta?? Poza e facuta zilele trecute in Timisoara.

Initial am crezut ca un fan sau angajat de la ING a pus “bannerul” ala acolo, dar am vazut si pe blogul Alexandrei un banner asemanator un Bucuresti, ceea ce inseamna ca .. cei de la ING au inventat o astfel de mini-campanie ..

N-am inteles niciodata de ce se face atat de multa reclama la pensiile astea private .. Eu m-am “abonat” la ING inca din prima saptamana, la niste colege de ale mele si .. gata. Unii sunt inca nehotarati, dar reclamele astea nu spun mai nimic ..

Avantajele sunt aceleasi .. Care-i faza pan` la urma ??

Written by: OLiX

Sunt OLiX :) Atunci cand nu postez pe blog ma auzi la radio sau ma vezi pe instagram!

Latest comments

 • Tomck@t 12 October 2007, 14:23

  “Care-i faza pan’ la urma?” in ce sens? pentru clienti sau companii? Caci, daca-i a 2a…eu zic ca nu lasa nici o urma de mirare: toti ofera acelasi serviciu, dar nu-i totuna daca-l faci la “inîgî” sau Generali, sau unu’ no name. Deci hai sa-ti explic, caci sunt totusi mai initiat, eu fiind agent de marketing Generali. Sa nu-mi spuneti ca nu stiti care-i ala, ca am sa tai aripile leului! :))…ca am avut si din astia deja…chestia e ca, start-ul legal cand companiile aveau voie sa faca campanii publicitare era 17 septembrie. Din 10 septembrie parca, aveau voie agentii de marketing sa porneasca in cautarea si inregistrarea clientiilor, si multi s-au tzinut de asta. Doar ca…ING-u’, cel mai smecher din parcare, acest…”mercedes al asiguariilor”, cum imi spunea directorul ING din Arad, a trmis agentii inca din august cu o foaie trasa la xerox, sa prezinte noul fond de pensii obligatorii, si sa stranga date personale si semnaturi, spunand ca…odata ai semnat aici, nu mai ai voie si altundeva. Asa se face ca… fraierii, care au respectat legea,. au intampinat clienti care au zis din start, “am facut deja”.
  Reclamele vizuale…o alta capodopera! ;) daca n-avem voie sa facem inca publicitate pe medii mass media, facem reclama neconventionala, spunand ca noi n-avem nici o treaba cu asta. Pe poza respectiva, daca unu’ de la CSSPP l-a verificat…”pai…locatarii au facut-o probabil”…:)…deci asa cu ING-ul. De fapt sunt mult mai multe chestii, neelocvente acolo, si, la urma urmei, desi, intr-adevar, aderarea la pensiile astea nu difera in functie de companii, dar, fiecare companie are propria strategie de administrare in investitia fondurilor. …mai are rost sa zic ca la ziarul la care lucrez, odata am redactat anunturile de mica publicitate, si gasesc una: …stai ca cred ca inca-l mai am salvat….”Agent marketing închei poliţe pt. pensii private obligatorii la o companie multinaţională. Ofer 30 RON/pensie”…ce credeti? are voie sa ofere bani in schimb…si kiar asa, public?…alta: preferatul nostru, ING: “Pensii private obligatorii ING, la domiciliu. Trimite un sms cu datele tale, iar, eu, te voi contacta. Rog seriozitate.” :))))) etare, ha? e 100% ca ING o sa aiba cei mai multi clienti, caci… asa-s leii grei ;)

 • Oliver Simionescu 12 October 2007, 14:33

  Eh, sunt si ei smecheri si au stiu sa treaca peste lege intr-un mod .. smecher :))

  Eu n-am stat prea mult sa ma interesez, am semnat la colegele mele si gata, am scapat, dar era bine daca puteam sa scap si de toate reclamele idioate care inca imi rasuna in cap..

 • Tomck@t 12 October 2007, 14:44

  nah, las’ ca am facut si eu unele kestii pentru care m-a sunat sefa mea ingrijorata ca pun in pericol compania, pe mine si pe ea. :)) anuntul ala din ziar, care a oferit bani, a avut peste el, una cu fond rosu, evidentiat, acelasi text, dar cu “ofer 35 RON”…:)) si pe deasupra bagat gratis in ziar… hahaha! >:) si…i-am si futut anuntul, a aparut “agent marekting”. Am vrut sa scriu si…” inchei POLITIE pt pensii…” dar, ar fi fost prea dur, nu? ;)

 • Alexandra Simion 13 October 2007, 15:11

  am zis sa intru sa citesc si eu comm de la tomck@t…da lunnggggg frate…olix sunt geloasa pe tine..la tine scrie mai multttt :))) :P

Post a comment