Top

Joy .. at work

Da, azi e joi .. sau .. joy, cum zicea colegul meu Raoul, pe vremea cand eram la Timisoara ..

Am revenit la munca, am o stare tare ciudata .. de parca as dormi in continuu..

Abia astept ziua de sambata, cand sper ca dimineatza sa ajungem la Seat sa ne interesam de masina, leasing & stuff si seara sa fim back on air la KissFM, cu Partydul KissFm impreuna cu colegul Dan Marcu.

E aproape ora 14, in birou e frig .. eu am mancat de dimineaza niste sandwishuri, dar burta mea a uitat de muult de ele..

Azi dimineatza in bucatarie erau 20 de grade, am dat putin drumu` la aragaz si s-au facut 20.9 si parca tot era frig .. Acum afara, in Bucuresti, sunt 18 grade .. deci .. e frig :( Cred ca in cateva minute voi pune o haina pe mine si ma duc pana afara sa fac plinul .. la burta :)

Duminica la pranz, cand am parasit Bucurestiul, imi aduc aminte ca ne bucuram ca scapam de vremea urata de aici si in Timisoara, cand am ajuns, undeva la 11 seara, am lasat bagajele acasa si am plecat la o mica plimbare prin oras, pentru ca era atat de cald si de bine ..

Ieri cand am plecat, incepuse sa ploua si sa fie si acolo urat .. deci, am prins la fix acele 2 zile :P

Aaa, nu v-am zis de ce m-am dus la Timisoara?? Pai m-am dus sa-mi fac analizele alea medicale obligatorii si gratuite de la stat .. N-a fost cine stie ce.. o vizita la medicul de familie care mi-a luat tensiunea si m-a intrebat tot felu` de chestii care trebuiau completate acolo, intr-un programel.. Apoi dimineatza am urinat intr-un borcanel cu care m-am dus la laboratorul unde mi-au luat si sange si .. gata. A 2-a zi voi avea rezultatele, adica .. azi :P Doar ca azi nu mai sunt in Timisoara si le voi avea probabil saptamana viitoare :)

That’s it ! N-joy the day of joy !

Written by: OLiX

Sunt OLiX :) Atunci cand nu postez pe blog ma auzi la radio sau ma vezi pe instagram!

Latest comments

Post a comment