Top

Cum a fost la Timisoara

Pana mai devreme ii spuneam prietenului Cristi ca mi-e lene sa scriu, acum insa, mi-a venit pofta de scris ..

Vroiam sa va spun cum a fost la Timisoara .. pe scurt :)

De obicei mergeam in week-end-uri si daca reuseam sa ma vad cu 2-3 prieteni era bine, acum am mers in timpul saptamanii, pentru ca in week-endu-uri nu prea mai am cum sa plec din Bucuresti, din cauza emisiunii care e sambata seara la radio..

Asadar, am fost luni si marti in Timisoara, m-am vazut cu prietenii vechi, am fost si am baut o gramada de cafele, nestea-uri, frape-uri si am si mancat muuult de tot ! Am mancat si pentru ca am fost la ai mei care au impresia ca noi aici la Bucuresti murim de foame si au tinut ei sa ne hraneasca cat pentru urmatoarele 2 luni :)) si am mancat mult pentru ca am fost la restaurant chiar si de 2 ori pe zi .. Ehh, asta e .. a fost bine si a fost fun si .. m-am bucurat sa ma revad cu prietenii buni si vechi din TM :)

M-am bucurat mult de tot si de vremea superba care am prins-o acolo .. am vizitat si magazinele favorite din Timisoara, AbOriginal & Kenvelo de unde am facut un mic refresh la garderoba :P

AA ! Ce e cel mai important :) Ai mei si-au luat masina, un Renault Clio, masina pe care am reusit sa o conduc putin prin jurul stadionului si abia am reusit sa o scot din parcare si apoi sa o parchez inapoi .. A fost bine, dar am si tremurat la greu, pentru ca n-am mai condus de 2 ani ..
Luni seara am condus masina lui Cata din Giroc pana acasa la ai mei, iar marti Cristi m-a lasat sa conduc masina visurilor mele, adica Seat Leon-ul lui .. Leonul e disel, adica pe motorina, si am simtit o oarecare diferenta fata de masinele benzinare dar .. nush .. mai am mult de exersat ..

Sambata, precum ziceam, sper sa ajungem la Seat sa vedem ce si cum .. cu masina si sa vedem ce alegem intre Leon si Ibiza .. :)

Written by: OLiX

Sunt OLiX :) Atunci cand nu postez pe blog ma auzi la radio sau ma vezi pe instagram!

Latest comments

Post a comment